Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El pantà de Susqueda, de nou al centre de la notícia: eviten que un jove es suïcidi

Una altra persona va retenir el jove fins que els agents van arribar per tranquil•litzar-lo
Els Mossos que van salvar-li la vida a un jove que volia precipitar-se al pantà de Susqueda
Aquests són els dos agents que van evitar el suïcidi del jove al pantà de Susqueda | Mossos d'Esquadra

El pantà de Susqueda torna a ser protagonista. En aquest cas, gairebé es converteix –un cop més- en l’escenari d’una tragèdia. Els Mossos d’Esquadra, però, van arribar just a temps per evitar que un jove acabés amb la seva vida tirant-se al pantà.

Tot va succeir a principis d’octubre, quan els agents de Santa Coloma de Farners van rebre l’avís que una persona es trobava al pantà «amb clares intencions de llençar-se al buit». El jove, de 24 anys, havia estat retingut per un veí que estava evitant la desgràcia, però temia que ell sol no podria arribar a convèncer el jove.

Un veí va retenir el jove fins que van arribar els agents 

Quan els agents van arribar es van trobar amb dues persones a la zona central de la presa de formigó. Una, de major edat, es trobava dins de la passarel·la. L’altre, el jove suïcida, tenia el seu cos fora de la barana. La persona que l’acompanyava estava parlant amb ell, evitant que el jove  es llancés.

Però, tal com relaten els Mossos, el jove «de forma inesperada, va deixar-se anar de les mans». La desgràcia va poder evitar-se gràcies a un ràpid reflex de l’altra persona, la qual va poder agarrar-lo del braç mentre el jove quedava suspès damunt el pantà.

El jove no va fer «cap intenció de voler salvar-se»

Els Mossos van desplaçar-se ràpidament fins aquella posició. Just a temps, ja que segons abans que arribessin l’altra persona va «perdre les forces» i va deixar anar el jove. Afortunadament, els agents van poder agafar-lo a temps i introduir-lo de nou a l’interior del passadís.

Segons expliquen els Mossos, el jove «en cap moment va fer la intenció de voler salvar-se ni de deixar-se ajudar pels policies». Al contrari, asseguren que «deixava el seu cos en pes mort  cap al buit». Finalment, els agents van poder evitar que el jove  perdés la vida en aquest pantà, el qual sembla atraure misteriosos crims i tragèdies.

També et pot interessar...