Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'un desnonament al barri Gòtic de Barcelona

Encasten un tot terreny contra un banc i se n'enduen el caixer al Gironès

Els Mossos d'Esquadra ja s'han fet càrrec de la investigació dels fets

Foto d'un desnonament al barri Gòtic de Barcelona
Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació. | Cedida

Una banda de  lladres  va encastar la matinada d'aquest dimarts, 11 de febrer, un vehicle tot terreny contra la sucursal del Banc de Santander a Vilablareix i se'n van endur el caixer automàtic, amb una quantitat important però incerta de diners al seu interior.

El robatori, molt sorprenent per l'aparatositat del mètode, ja està sent investigat per part dels Mossos d'Esquadra, que treballen en la possibilitat que es tracti d'una banda de lladres de l'Europa de l'est que es troba instal·lada a l'Empordà i que els darrers mesos ha actuat al Gironès i a la Selva.

Es van endur el caixer automàtic

Així doncs, pels volts de les tres de la matinada, la banda de lladres va encastar el tot terreny contra la façana de la sucursal bancària, situada al vial de servei paral·lel a la carretera de Santa Coloma d'aquesta localitat del Gironès. El xoc va provocar que es trenqués de forma espectacular tota la vidriera.

Se sospita que el vehicle duia instal·lada una mena de ganxo que va servir perquè, en fer marxa enrere, poguessin arrencar el caixer automàtic. L'actuació va ser ràpida a partir d'aquí: van agafar el caixer, el van situar dins del cotxe i van marxar.

El segon caixer robat en un mes i mig amb aquest mètode a les comarques gironines

El succés ha recordat el que va patir una oficina de CaixaBank a Riudellots de la Selva la matinada del passat 29 de desembre. Els lladres —entre quatre i cinc— van actuar ràpid i van consumar el robatori tot i que no va transcendir en aquell moment què es van endur. L'entitat bancària, a Riudellots, fa cantonada al carrer de l'Estació amb l'avinguda Països Catalans i els lladres van encastar el cotxe just als vidres que donen accés a la zona de les oficines.

També et pot interessar...