Accident a la Garrotxa

Deixa els Mossos bocabadats en un control: la barbaritat que ha fet un conductor begut

L'home va tornar a conduir sota els efectes de l'alcohol després d'haver donat positiu en un control set hores abans

Surrealista succés el d'aquest cap de setmana, quan un home va donar positiu en alcohol i se li va immobilitzar el cotxe fins que la taxa d'alcoholèmia baixés als nivells permesos per circular.

Però la cosa no va quedar aquí, sinó que set hores després de tornar a poder conduir, va tenir un accident i va tornar a donar positiu per, de nou, haver begut.

Els Mossos l'han denunciat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home, de 38 anys, per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Els fets van passar dissabte, cap a dos quarts de sis de la tarda, quan es va rebre l'avís d'un accident a la C-38, a Sant Pau de Segúries, al Ripollès.

Un vehicle havia perdut el control i havia xocat contra cinc pilones de ferro, i contra una estructura per aparcar bicicletes.

▶️ Les imatges de la vergonya: Motoristes condueixen temeràriament a Barcelona i són denunciats

Va superar per cinc el límit permès

En arribar, la policia va comprovar que el conductor es trobava sota els efectes de l'alcohol i li va realitzar la prova, que va donar 1,28 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, cinc vegades el límit permès.

Accident a la Garrotxa
Es va envestir contra un aparcament de bicicletes. | Mossos d'Esquadra

Es dona el cas que només feia unes hores que l'home havia recollit el vehicle a Besalú, on havia estat immobilitzat per una altra prova d'alcohol positiva.

El mateix conductor també havia donat positiu en un altre control d'alcoholèmia que s'havia portat a cap el mateix dia, a la Garrotxa.

Concretament, cap a les 7 del matí va donar una taxa de 0'41 mg/l en un control que s'havia muntat a la C-66, punt quilomètric 55.5, dins del terme de Besalú. Motiu pel qual se li va immobilitzar el turisme.

El mateix conductor va adreçar-se al voltant de les 10 de matí per aixecar la immobilització, moment en el qual es va repetir la prova d'alcoholèmia amb un resultat negatiu.

Set hores després va tenir l'accident greu a Sant Pau de Seguries.

El denunciat haurà de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.

Un altre succés sense cap ni peus

Anava a buscar un amic que havia donat positiu en consum d'alcohol en un control dels Mossos d'Esquadra a la carretera dels Àngels, al Gironès

I va acabar denunciat per conduir drogat, amb un cotxe donat de baixa, sense assegurança i amb el permís de conduir suspès temporalment per ordre judicial.