Assassinen una família sencera a casa seva al Perú el desembre de 2019

Una nena de 9 anys presencia el macabre assassinat de tota la seva família

Va aconseguir amagar-se sota el llit

Macabre assassinat múltiple  aquest dissabte de matinada en una casa al Perú. Un grup de pistolers entrava a l'habitatge i matava tota una família amb un fusell  mentre dormien, segons han informat mitjans locals. Una nena de 9 anys aconseguia amagar-se sota el llit i salvar-se, però acabava presenciant la matança dels cinc membres de la seva família, dos adults i tres menors de 7, 11 i 17 anys. Segons la Policia Nacional, l'atac, perpetrat per almenys tres individus, hauria estat una venjança.

Cinc víctimes, una d'elles embarassada

En l'assalt han mort els pares de la família, María Rojana Guevara Mendoza i Manuel Arévalo Carrión, de 51 i 66 anys respectivament, a més dels dos fills de María, un nen d'11 anys i una jove de 17 anys, embarassada. La cinquena víctima és  un nen de 7 anys, fill en comú de la difunta parella.

Les úniques supervivents del crim són la petita, que en sortia il·lesa tot i haver de presenciar el terrible succés des del seu amagatall,  i una dona de 38 anys, que va ser ingressada a l'hospital amb una ferida de bala a la cama.

Els atacants s'haurien amagat durant hores molt a prop

La policia trobava els cossos de les víctimes a l'escenari del crim amb diversos impactes de bala, que posen de clar manifest la intenció dels assaltants d'acabar amb la vida de tota la família. De fet, segons el cap dels agents, Ricardo Trujillo, la casa es troba en «una zona de difícil accés», per la qual cosa es creu que els atacants van esperar durant hores des de molt a prop «el moment oportú per entrar i atacar» les víctimes.

Detingut el germà del pare assassinat

L'autòpsia dels cadàvers acabarà de revelar les condicions en què van morir els membres de la família, tot i que per ara se sap que se'ls va disparar amb fusells. A més, segons informa 'La República, un comandant ha fet pública  una primera detenció i es tracta del germà del pare assassinat. La investigació continua oberta. 

 

També et pot interessar...