Una jove de 16 anys se suïcida després de ser violada pel seu germanastre a Aragó

L'acusat es troba en presó preventiva sense fiança | S'ha retirat el passaport als pares de la víctima per possible omissió del delicte
Teruel
La jove es va precipitar pel  Viaducte Vell de Terol | Cedida

Una menor de 16 anys va suïcidar-se el passat 17 de juny al pont més alt i emblemàtic de la ciutat aragonesa de Terol, el Viaducte Vell. Ara el germanastre de la víctima ha set detingut per la seva presumpta vinculació amb el suïcidi de la jove. Després de presentar declaració durant el matí del passat dijous, el magistrat ha declarat el seu ingrés a presó provisional sense fiança com a presumpte autor d'agressió sexual a la seva germanastra.

 

El jutge deixa els pares sense passaport per possible omissió de delicte

També han declarat quatre testimonis més i els pares de la víctima. El jutge sospita que els progenitors podrien haver tingut constància de les agressions que es produïen a casa, per la qual cosa se'ls podria imputar per omissió del delicte d'agressió sexual. De moment, el magistrat ha ordenat la retirada del passaport a tots els membres de la família de la menor, per evitar risc de fuga. 

 

Si finalment el germanastre de la víctima es declara culpable, la defunció de la jove seguirà constant com a suïcidi i no com a assassinat per violència masclista. El germanastre, doncs, serà condemnat per agressió sexual i no per assassinat, tot i poder ser el causant del fatal desenllaç de la jove.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari