Les 4 nenes assassinades pels seus familiars en menys d'un mes a Catalunya

Les primeres van ser la Martina i la Júlia, de cinc i sis anys, que van morir a cops d'aixada a mans de la seva mare

En només un mes, Catalunya ha viscut una autèntica tragèdia, ja que fins a quatre nenes han perdut la vida en poques setmanes a mans dels seus pares.

Les primeres van ser la Martina i la Júlia, de cinc i sis anys, que van morir a cops d'aixada a mans de la seva mare que, posteriorment, també va morir en tirar-se a l'AP-7. El pare de les dues menors va ser qui es va trobar els cossos de les seves filles sense vida al domicili on vivien a Vilobí d'Onyar. Una de les nenes estava a punt de celebrar el seu setè aniversari i, de fet, fonts de la investigació han explicat que la mare estava preparant l'aniversari moments abans del crim.

Li dona 80 pastilles i després l'ofega a la banyera del seu pis a Girona

D'altra banda, el passat 30 de desembre una mare va ofegar a la banyera de casa seva a Girona a la Gemma, de només deu anys. En aquest cas, la premeditació de la mare va anar més enllà i, abans d'ofegar-la, va donar-li fins a 80 pastilles perquè entrés en un estat de somnolència.

Finalment, va decidir ofegar-la a la banyera i, minuts més tard, trucar ella mateixa als serveis d'emergències per a confessar el crim. L'assassina confessa de la seva mateixa filla havia rebut feia poques setmanes l'alta després d'estar ingressada per un problema psiquiàtric.

La mort de la Ciara i la seva mare la passada nit de Reis

Paral·lelament, la passada nit de Reis va morir a Esplugues de Llobregat la petita Ciara de només tres anys a mans del seu pare, un jove de 27 anys. En aquest assassinat també va morir la mare de la nena i parella del detingut.

D'igual forma, va ser el mateix assassí confés qui va alertar als serveis d'emergències que, lamentablement, ja no van poder fer res per salvar la vida de les dues. Així doncs, en poc menys d'un mes Catalunya ha viscut una sèrie de terribles assassinats que han posat fi a la vida d'aquells més innocents: els nens.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari