Manifestació contra la homofòbia a Tarragona amb centenars de participants

Nou atac homòfob a Catalunya: Insulten i agredeixen tres joves

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets han tingut lloc a la Zona Franca de Barcelona

Nova agressió homòfoba a Catalunya. En les últimes setmanes, han proliferat aquests casos. A Catalunya i també a la resta de l'estat. N'hem pogut veure diversos a Barcelona, també a Sant Cugat o, el més mediàtic i dur, el de la mort del jove Samuel a Galícia la setmana passada. 

L'abast públic que han tingut aquests casos ha provocat la indignació de bona part de la societat. Malauradament, però, també ha servit perquè aquella gent amb actituds homòfobes tregui a passejar desacomplexadament la seva intolerància. I prova d'això és que avui divendres, dia 9 de juliol, s'ha tingut constància d'una altra agressió dirigia al col·lectiu homosexual.

Els fets s'han produït a Barcelona, concretament a la Zona Franca, i tres joves han estat insultats i agredits en un nou atac homòfob, tal com han informat els Mossos d'Esquadra.

Agressió homòfoba a la Zona Franca de Barcelona

Així doncs, els Mossos d'Esquadra han posat en coneixement de la població un nou cas de violència homòfoba. Segons ha indicat la policia catalana al seu compte oficial de Twitter, ara mateix es troben investigant una nova agressió amb aquesta motivació.

Els fets s'han produït aquest divendres al matí, dia 9 de juliol, a la Zona Franca de la capital catalana. Tal com relaten els Mossos d'Esquadra, un home ha insultat i agredit tres joves. Per aquest motiu, la policia de Catalunya ja ha posat els fets en coneixement el fiscal d'odi i discriminació.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra també han informat que ja es troben fent un seguiment de les víctimes.

Augment de les agressions homòfobes

Sens dubte, la proliferació d'atacs de caràcter homòfob estan centrant bona part del debat a la societat. En bona part, el cas de l'assassinat del jove Samuel a Galícia ha posat la qüestió sobre la taula. Però també hi ha hagut altres agressions recents que s'han fet mediàtiques i que han ajudat a fer veure la magnitud de la problemàtica.

Sense anar més lluny, aquest dilluns coneixíem que els Mossos d'Esquadra també investiguen un atac homòfob que s'hauria produït a finals de juny a Sant Cugat. Un grup de joves hauria agredit un altre grup amb el balanç d'un jove de 20 anys ferit amb un trau al cap, una dent trencada i diverses contusions.