ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS

Ja hi ha 10 casos a Espanya, 1 nou a Madrid aquest matí

La nova parada de taxis de Calonge i Sant Antoni causa danys als autobusos

Un parell d’autobusos ja han patit danys al impactar amb la coberta metàl·lica
Un autobus en una imatge d'arxiu | Pixabay

 

El municipi de Calonge i Sant Antoni ha estrenat una nova parada de taxis amb una coberta metàl·lica per protegir de les incidències meteorològiques tant als conductors com als vehicles. La parada està situada a l’Avinguda Catalunya a pocs metres de l’anterior emplaçament on compartia espai amb una parada de busos. Tot i que fa pocs dies que ha entrat en funcionament, alguns autobusos ja han patit algun accident a causa de la coberta metàl·lica.

 

L'alçada dels autobusos i les maniobres que han de fer per poder accedir al carril de prioritat especial, han provocat dos incidents després que els vehicles xoquessin amb part de la plataforma metàl·lica, segons informa el ‘Diari de Girona’.

 

El primer incident va ser fa dues setmanes

Fa dues setmanes es va produir el primer incident, quan la coberta encara es trobava en construcció, l’últim, va tenir lloc ahir. Per sort els danys només han estat materials, en concret, als dos autobusos ha afectat l'aparell de l’aire condicionat ubicat a la part superior de l’automòbil.

 

Com a mesura preventiva, l’Ajuntament de Calonge ha situat uns pilons de plàstic en un lloc estratègic que obliguen a qualsevol vehicle a mantenir-se allunyat de la marquesina, evitant així més xocs.

 

També et pot interessar...