ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

El pare de Julen se sincera un any després: «Vam anar on no hauríem d'haver acudit»

Els pares de Julen, el petit de 2 anys que va morir en caure a un pou, asseguren recordar la tragèdia com si hagués passat ahir

Ahir va fer un any de la tragèdia que va commocionar Espanya: la mort de Julen Roselló, el nen de dos anys que va caure per un pou de quasi 100 metres al municipi malagueny de Totalán. Des d'aquell fatídic dia la pena s'ha empoderat dels sentiments dels seus pares, que lamenten diàriament l'enorme pèrdua del seu fill. «Vam anar a un lloc que no hauríem d'haver acudit», lamentava entre llàgrimes el pare del petit.

En una entrevista, José Roselló ha explicat que aquell 13 de gener el tenen «present com si hagués passat ahir». I és que superar la mort d'un fill és impossible. A més, dos anys abans, José i Vicky van perdre el seu primer fill, que va morir sobtadament.

La mort de Julen «va ser un accident»

Ara viuen amb els pares d'ell per tal de pal·liar d'alguna manera l'insuportable dolor que pateixen. La família i els amics constitueixen el seu pilar per sobreviure. S'hi suma també l'afecte que dia rere dia han rebut d'arreu el món, amb missatges de condol i regals. A més, tenen l'esperança de veure créixer qui serà el seu tercer fill. En referència al cas portat a judici sobre el propietari de la finca, David Serrano, José no ha volgut implicar-se: «No és cosa nostra». Tanmateix, assegura que la mort de Julen va tenir lloc per un accident.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari