Empresonen pare i fill per vendre droga a menors en un institut de Rubí

S'ha localitzat haixix entre els alumnes

Dos homes de 71 i 22 anys, pare i fill, han ingressat a presó provisional per un presumpte delicte de tràfic de drogues per vendre haixix a alumnes d'un institut de Rubí (Vallès Occidental). Els Mossos d'Esquadra han explicat en un comunicat aquest dimarts que els van detenir el dijous 9 de gener, quan duien 12 grams d'haixix, 80 euros en bitllets petits i una navalla, i van passar a disposició judicial el dissabte 11.

Venien droga a menors d'edat

La policia va saber que dos homes es dedicaven a vendre haixix al municipi i van començar la investigació per confirmar la informació. Van comprovar que els sospitosos feien servir un vehicle per moure's per Rubí i vendre l'haixix en petites quantitats.

Els Mossos van desplegar un dispositiu de vigilància del vehicle i van identificar diverses persones que acabaven de comprar haixix, tots ells menors d'edatEs va localitzar la droga entre els alumnes i les descripcions que els menors compradors van facilitar coincidien amb els dos investigats.

Paral·lelament a la investigació que ha portat a terme el grup Fura, format per agents de mossos que patrullen d'incògnit per detectar delictes que s'estiguin cometent al carrer, l'Oficina de Relacions amb la Counitat (ORC) ha contribuït a les tasques de mediació, contactant amb el centre educatiu en qüestió, afectat per la venda de droga. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari