Els pares del nadó atropellat pel seu avi a Conca es casaven tres dies després de l'accident

La petita Lucía moria amb 21 mesos de vida després de l'envestida accidental del vehicle

Bea y Jesús iban a casarse este sábado, pero su pequeña Lucía perdió la vida tras ser atropellada accidentalmente por su abuelo
Bea i Jesús es casaven aquest dissabte | CatalunyaDiari.cat

La tràgica història de Lucía continua causant forta tristesa. La petita, amb només 21 mesos, perdia la vida atropellada accidentalment pel seu avi dimecres de la setmana passada a Castella-la-Manxa. El nadó va ingressar junt amb la seva àvia, de 69 anys, també afectada per l'atropellament, a l'Hospital d'Albacete. Però mentre l'àvia millorava, trobant-se actualment ja estable, la menor no va poder superar la gravetat de les ferides que patia i va morir la matinada del passat dilluns, 26 d'agost.

Tres dies abans del casament dels seus pares

Aquest dimarts s'ha conegut un detall més del succés, igual de terrible. Beatriz i Jesús, els pares de Lucía, es casaven el passat dissabte 24 d'agost, tres dies després del tràgic accident, segons explica 'El Español'. No esperaven que la vida els preparés un cop tan dur, just quan preparaven amb il·lusió el seu imminent enllaç. Van deixar la petita a càrrec dels avis, sense imaginar-se el drama que vindria.

Després de sis anys junts, la parella havia decidit fer el pas i casar-se, en arribar Lucía a les seves vides. La família vivia amb eufòria els primers mesos de la nena i, a més, els pares es trobaven en un bon moment professional, amb estabilitat. Tots dos treballaven al camp. «Són molt bones persones, no s'ho mereixien», lamenta una veïna dels pares. Beatriz i Jesús havien escollit per al casament l'Església de Motilla del Palancar, municipi on va néixer ella.

El cotxe va fer marxa enrere, atropellant Lucía i la seva àvia

Aquell fatídic dimecres de l'accident, els avis es disposaven a sortir de casa amb la petita. L'home va arrencar el cotxe, que es desplaçaria cap enrere, sense que pogués fer res per evitar que la petita, als braços de l'àvia, fos envestida pel vehicle. 

La investigació, de moment, apunta a la possibilitat que el cotxe tingués una marxa posada i, per tant, en arrencar-lo, es mogués sol. Mentre la policia continua aclarint els fets, l'alcaldessa de Ledaña, localitat on tenia lloc l'accident, explica l'autèntica «tragèdia» que viuen. Després de declarar tres dies de dol, lamenta que «no s'hi pot fer res, només ajudar la família i donar-los tot l'afecte del món».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari