Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La dona estava banyant-se a la platja quan va rebre l'atac del peix

Un peix mossega una dona i li arrenca mig tendó en una platja d’Alacant

Els fets van passar dimecres al migdia a la platja del Rebollo d’Elx mentre la víctima, que no corre perill, s’estava banyant a l’aigua

La dona estava banyant-se a la platja quan va rebre l'atac del peix
La dona estava banyant-se a la platja quan va rebre l'atac del peix | Arxiu

 

Gran ensurt el que es va endur un matrimoni a la platja del Rebollo d’Elx (Alacant) mentre feien l’últim bany al mar abans de marxar. La dona, de 40 anys, va començar a cridar a dins de l’aigua degut a que va patir l’atac d’un peix que li va arrancar mig tendó i el peu li sagnava de forma considerable, segons explica el diari ‘Información’. La víctima va ser treta ràpidament de l’aigua per la seva parella i els socorristes

De fet, al principi no se sabia què li havia passat a la dona, i es va valorar la possibilitat que s’hagués tallat amb un vidre a l’aigua. No obstant, els metges van acabar confirmant que la ferida que tenia la dona era fruit de la mossegada d’un peix. Inicialment, a lloc de salvament de la platja se li va fer un primer embenat i, seguidament, la víctima va ser traslladada amb ambulància fins a l’hospital d’Elx. 

Lamenten que no es tanqués la platja després de l’incident

Segons s’explica en el diari ‘Información, la parella va lamentar després dels fets que les autoritats no decidissin prohibir el bany en aquesta platja d’Elx per tal de prevenir qualsevol altre atac del mateix peix a altres banyistes. De fet, es desconeix quin tipus d’animal marí va atacar la dona.

Imatge dels talls que el peix va provocar amb les seves mossegades a un dels nens ferits
Imatge dels talls que el peix va provocar amb les seves mossegades a un dels nens ferits | Tele Elx

 

Un cop a l’hospital, els metges van observar que la víctima tenia part del tendó seccionat i li van suturar. Finalment, li van enguixar la cama afectada fins al genoll i li van receptar antibiòtics  per tal d’evitar possibles infeccions. Tot plegat passa poques setmanes després que un altre peix desconegut posés en alerta diverses platges d’Alacant, que van prohibir durant unes hores el bany, després que ataqués a dos nens que s’estaven banyant, precisament, en una altra platja d’Elx.