La Policia Nacional salva de la mort una nena a Madrid

Els agents van practicar-li a la menor la maniobra coneguda com de Heimlich

La Policia Nacional ha evitat la mort d'una nena de només 18 meses, després que s'ofegués mentre dinava amb la seva mare a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Segons han explicat des del cos policial, tres agents van rebre l'alerta en sentir un grup de persones cridar en una zona de l'aeroport.

Davant la situació, van desplaçar-se ràpid fins al lloc i van poder observar que la nena s'estava ofegant i que ningú podia fer res per ajudar-la. Així doncs, sense pensar-s'ho dues vegades, els agents van practicar-li a la menor la maniobra coneguda com de Heimlich per a poder extreure l'objecte o aliment que estava obstruint-li les vies respiratòries.

Els metges van confirmar que la nena es trobava bé

Finalment, els agents van aconseguir que la nena tornés a respirar i, amb ella, la seva mare que es va mostrar molt preocupada per la greu situació. A més a més, la policia va comprovar que la nena tenia una elevada temperatura corporal i, per aquest motiu, van procedir a treure-li alguna de la roba que portava per a estabilitzar-la. Per últim, els agents van decidir acompanyar la nena i la mare fins al centre mèdic de l'aeroport perquè un metge supervisés el seu estat de salut. Més enllà de l'ensurt, els metges van confirmar que es trobava bé i tot havia quedat en una mala experiència.

La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt evita que una nena mori ofegada

En altres ocasions, la intervenció policial també ha estat crucial per a salvar de la mort a menors que passaven per un moment de perill. Un exemple va ser quan la policia local de Sant Vicenç de Montalt, al Maresme, va evitar el passat 14 de setembre que una nena de poc més d'un any morís ofegada en una piscina particular.

En rebre la trucada dels pares després de trobar la petita surant a l'aigua, els agents es van desplaçar al domicili. Ràpidament es va desplaçar fins al domicili una unitat i, després de comprovar la gravetat de l'estat de la petita, que no respirava, els agents van iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar mentre arribava l'ambulància. La intervenció dels policies va ser decisiva perquè la nena comencés a respirar de nou i recuperés el ritme cardíac.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari