Publiquen un vídeo de Tomás, el pare de les nenes desaparegudes a Tenerife

Ja fa quinze dies que va segrestar Anna i Olivia en comptes de tornar-les a la seva mare

Ja fa quinze dies que Tomás Antonio Gimeno va desaparèixer al costat de les seves dues filles, Anna i Olivia, sense que se'ls hagi tornat a veure des de llavors. L'home va segrestar les petites després de passar el dia amb elles: no les va retornar a la seva mare com estava previst i, des de llavors, les autoritats estan removent cel i terra per trobar-les.

El cas ha guanyat una gran notorietat pública per l'edat de les dues nenes, de només 1 i 6 anys, i tant la família de les petites com les autoritats estan intentant aportar la màxima informació possible perquè se les trobi com més aviat millor.

Els indicis que hi ha fins a la data indiquen que les nenes podrien estar bé, alienes a tot el que està passant al seu voltant durant aquestes setmanes, de manera que una de les principals vies de suport que té la família per trobar-les és difondre imatges d'elles i del pare perquè sigui més fàcil que algú els reconegui pel carrer.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fa uns dies, una dona de Cadis va alertar les autoritats que podria haver vist les dues nenes al costat del seu pare en una platja, gràcies al fet que es va difondre a la televisió un vídeo de les dues nenes jugant juntes. Ara són imatges del pare, Tomás, les que han vist la llum, perquè la ciutadania també pugui reconèixer la seva cara si se'l troben pel carrer.

En aquestes imatges, que va recollir el programa 'Viva la vida' durant la tarda de diumenge, es pot veure perfectament Tomás Antonio Gimeno en una actitud amigable i exercint d'entrevistador amb una noia anònima, a la qual se li ha pixelat la cara. Al vídeo, tant Tomàs com la noia es fan preguntes d'allò més íntimes i personals, i l'home fins i tot arriba a robar un petó a la jove, gest al qual ella respon amb un senzill cop de mà, amb un to amigable, i la pregunta, entre rialles: «Què fas?».

En les imatges, en primer lloc, el pare de les nenes agafa el micròfon i, amb un paper a la mà, pregunta a la jove què és el més important en la seva vida. La jove, sense dubtar-ho, assegura que la seva filla és el més important per a ella, però abans que pugui seguir responent a la pregunta, Tomàs li roba un petó entre rialles, interrompent-la i demanant-li després perdó per fer-ho. Ella respon, com apuntàvem, amb un cop amb la mà fluix i, entre rialles, deixa caure un «què fas?», mentre ell riu mirant a càmera.

Tot seguit és ella qui té el micròfon a la mà i pregunta a Tomás si podria anar-se'n al llit amb una dona a qui no coneix de res i amb qui ni tan sols ha creuat una paraula. Ell respon que «depèn», i assegura que podria fer-ho «si està molt bona», està «neteta» i «no és una ionqui». El vídeo acaba amb la jove responent que «ella no podria» fer una cosa així.

Tomás va agredir la parella de la seva exdona

El programa també es va fer ressò de la informació coneguda aquest cap de setmana sobre l'altercat que van tenir Tomás i la nova parella de la seva exdona, un home de 60 anys, propietari de l'empresa on precisament treballa Beatriz, la mare d'Anna i Olivia.

Segons s'explica, el pare de les nenes no veia amb bons ulls aquesta relació i va arribar a dir que no volia que aquest «vell» estigués amb elles. Fa uns mesos la tensió va anar a més quan el pare de les nenes anava en el seu cotxe amb una de les petites, Anna, moment en què va coincidir amb la seva exdona i la seva nova parella en un aparcament.

Quan Beatriz, la mare de les nenes, i la seva parella van baixar del cotxe, Tomás va fer el mateix i es va dirigir a ells, i sense dir res, va començar a colpejar l'home mentre ella demanava auxili. Tot i que la mare no va denunciar Tomás per aquesta agressió, la Guàrdia Civil, que va ser alertada després dels fets, la va investigar d'ofici.

De moment, la policia continuarà treballant intensament i recopilant informació que els acosti al parador de Tomás i les petites, a qui la família confia trobar en bon estat de salut. Fins ara, diverses pistes donaven lloc a l'esperança i feien pensar que Anna i Olivia estan bé. Ara, hi ha certa preocupació al respecte després que Ana Rosa Quintana difongués en directe noves pistes sobre el comportament de Tomás


Comentaris

envia el comentari