Ambulància del SEM de servei

Dia negre a Terrassa: quatre ferits, un menor, en quatre accidents

Els incidents van tenir lloc el passat dimarts

Quatre accidents van afectar la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental) el passat dimarts 14 de gener. En total quatre persones van resultar ferides, en dos dels accidents van veure's afectats dos motoristes, que van necessitar ser traslladats a centres hospitalaris, segons informa 'Nació Digital'.

Els accidents van tenir lloc a l'avinguda del Vallès amb carrer Extremadura, i a l'avinguda de l'Abat Marcet, a l'altura del carrer de Marquès de Comillas. En el tercer dels incidents, que es va produir a la carretera N-150, a l'alçada de l'avinguda Glòries Catalanes, hi va haver  dos turismes implicats. Una menor que viatjava d'acompanyant  en un dels vehicles va resultar ferida i va haver de ser traslladada per una ambulància dl SEM a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El sinistre més greu va ser a primera hora del matí

Però el més greu dels sinistres va tenir lloc a la ronda de Ponent, a l'altura del carrer del Teide. Vora les 7.57 del matí dos turismes es van veure implicats en una col·lisió frontal. A conseqüència del xoc, un dels conductors va ser traslladat d'urgència a l'hospital, i el trànsit es va veure afectat durant aproximadament una hora.

També et pot interessar...