Lladre obrint la porta d'una casa

Quatre encaputxats armats amb un matxet assalten un mas al Gironès

Els assaltants han posat l'arma blanca al coll de la dona mentre li exigien diners

Quatre encaputxats armats amb un matxet han assaltat a plena llum del dia un mas a Llorà, Sant Martí de Llémena (Gironès). Hi han accedit cap a les dotze del migdia rebentant la porta mentre a l'interior hi havia una dona amb la seva filla menor d'edat.

Els assaltants han amenaçat la dona ficant-li el matxet al coll

Els lladres han amenaçat la mare posant-li l'arma blanca al coll mentre li exigien diners i han volgut lligar-la, encara que han desistit. Segons fonts del cas, després que la dona digués que no tenia diners, els lladres han arreplegat el moneder de la dona i dues guardioles  que hi havia al mas i han fugit. És probable que hagin marxat a peu, ja que els veïns no han vist cap vehicle aliè a la zona.

Mossos
Els agents s'han desplaçat fins al lloc per prendre declaració a les víctimes | Cedida

 

Quan han marxat els assaltants, mare i filla s'han tancat dins la casa amb una segona porta que hi ha a l'entrada i han trucat al pare. Després han anat fins a casa d'una veïna per alertar de l'assalt violent i han contactat amb l'alcaldessa, que ha trucat als Mossos d'Esquadra.

Els agents s'han desplaçat fins al lloc per prendre declaració a les víctimes i als veïns mentre la policia científica ha agafat mostres i vestigis per intentar identificar els assaltants. Els Mossos han obert una investigació per localitzar i detenir els assaltants.

  

També et pot interessar...