Els Mossos d'Esquadra realitzen un control rutinari a Tarragona

Roben a una persona, l'agredeixen amb un pal i després amenacen els Mossos amb un cúter

Episodi violent viscut al barri del Raval de Barcelona

Nous fets violents a Barcelona, concretament al barri del Raval. En una zona en la qual habitualment s'hi viuen problemes d'incivisme, en les darreres hores s'ha produït un nou succés. Així ho han informat els mateixos Mossos d'Esquadra en una publicació a les xarxes socials. 

Segons el cos policial català, s'han detingut dos joves que havien robat amb violència a una persona, fins i tot arribant-lo a agredir. A més, els presumptes delinqüents també van amenaçar els agents dels Mossos quan els van localitzar

Detenen dues persones per agredir-ne una altra, robar-li i després amenaçar els Mossos d'Esquadra

Així doncs, tal com diu el relat dels Mossos d'Esquadra, dues persones van cometre un robatori violent al cèntric barri del Raval de Barcelona. El robatori va incloure l'agressió a la víctima amb un pal. Això va obligar al cos policial català a activar la cerca dels sospitosos.

Quan finalment els van localitzar, els presumptes lladres es trobaven a la rodalia de l'esmentat barri barceloní regirant les pertinences que havien pogut robar. Per si no n'hi hagués prou, quan els agents dels Mossos d'Esquadra els van aturar, un d'ells els va amenaçar amb un cúter. Finalment, tots dos van quedar detinguts.

Patrulles veïnals s'encaren a turistes a Barcelona

Diversos veïns de la Barceloneta han decidit posar fil a l'agulla per intentar dissuadir els joves que cometen actes incívics al barri barceloní, la majoria d'ells turistes. L'eina més efectiva que han trobat per ara han estat les patrulles veïnals. Unes patrulles veïnals que no dubten a encarar-se a aquests turistes. «No ens heu donat cap opció més», denuncien.

D'aquesta manera, segons es pot veure en vídeos que han circulat per les xarxes socials, diversos veïns s'han encarat a aquests joves. «Vinga, fora d'aquí! Fora! 'Guarres'! Porques!», escridassa una veïna a un grup de turistes que, segons sembla, havien acabat d'orinar a la via pública. «Tu 'guarro'! A pixar a la platja, 'guarro'!», li retreuen a un altre jove.

Tot i encarar-se amb els turistes, els veïns del barri barceloní tenen clar que la culpa de tot plegat és de l'Ajuntament de la capital catalana. Així ho denuncien des de la plataforma 'Barcelona diu prou'.

«Això esteu provocant. No esteu protegint les veïnes: Barcelona és la ciutat amb més contagis de Covid. Felicitats ajuntament! No tanqueu la platja, que continuïn els contagis!», critiquen des del col·lectiu afectat.