Rosa Peral, una de les principals sospitoses del crim de la Guàrdia Urbana

Rosa Peral, traslladada a una altra presó per barallar-se amb una reclusa

El motiu de la trifulga va ser un presumpte robatori d'aquesta reclusa

La direcció general de Serveis Penitenciaris ha decidit traslladar de presó l’agent policial Rosa Peral, una de les principals acusades del conegut com a crim de la Guàrdia Urbana. Segons publica ‘La Vanguardia’, Peral serà traslladada de Brians 1 a Wad Rad per motius de seguretat després que el passat mes de maig es barallés amb una interna.

Durant l’enfrontament, l’acusada d’haver matat el seu xicot i haver-lo calcinat dins un cotxe va propinar diversos cops a una altra reclusa. El motiu de la baralla, relata el diari, va ser que aquesta companya de presó li hauria robat la targeta amb què les internes poden comprar productes de les màquines expenedores.

Peral ja va ser traslladada per un motiu similar

Pedro Rodríguez i Rosa Peral, en una imatge d'arxiu | Xarxes socials

 

Peral fa més de dos anys que és en presó preventiva, acusada d’haver matat el també agent de la Guàrdia Urbana Pedro Rodríguez, que en aquell moment era el seu xicot. El maig del 2017, la jutge que investiga el cas va decretar l’ingrés preventiu i Peral va ser destinada a Wad-Ras.

Mesos després, però, la van traslladar a Brians 1 perquè havia alterat l’ordre de la presó i provocat nombroses discussions. Ara, després de la baralla de mitjans de maig, Serveis Penitenciaris la duu de nou a Wad-Ras.

Acusats a 25 anys de presó per assassinat amb traïdoria

En paral·lel, també és en presó preventiva l’agent policial Albert López, acusat d’haver comès el mateix crim que Peral. Tots dos s’enfronten a penes de 25 anys de presó per un delicte d’assassinat amb traïdoria. Les respectives defenses desvinculen dels fets els seus clients, que s’acusen directament entre ells.

També et pot interessar...