Scarlett, la bebè de 15 mesos morta pel brutal atac del seu gos

L'atac del gos va ser per sorpresa, no responia a cap provocació

Imatge d'arxiu dels peus d'un nadó
L'atac del gos va ser per sorpresa, no responia a cap provocació | Pixabay

Encara que els animals de companyia siguin, la majoria de vegades, són molt estimats per la família, a vegades, també poden portar disgustos, com ha estat en aquest cas. Una nena de només 15 mesos ha mort després de ser brutalment atacada pel gos de la família. 

Scarlett, la petita atacada per un Pitbull

Els fets van passar el passat dijous, quan la petita Scarlett estava al pati de la casa dels seus avis dinant, a la ciutat de Providence, a Rhode Island, als Estats Units. Segons publica 'ElCaso', quan faltaven pocs minuts per les tres del migdia, la petita estava dinant al pati de darrere de casa dels seus avis. Va ser llavors quan el gos de la família, de raça Pitbull, la va atacar. «Va ser un atac que no va respondre a cap provocació», assegura el cap de policia d'East Providence, William Nebus. 

«Scarlett serà sempre recordada com la petita que va portar alegria i felicitat a tots els que la vam poder conèixer», dictava l'obituari de la petita en el seu funeral. «Era forta, lluitadora, intel·ligent i li encantava cantar i ballar. Però el que més adorava era l'hora del bany... Era la llum del sol a les nostres vides. Per sempre serà la nostra 'Scarly Girl'», acabava la necrològica redactada per la família, destrossada. 

Dos familiars més atesos per ferides del gos

Segons el mitjà citat, quan els agents de policia i bombers van arribar a casa dels avis alertats per la mateixa família de Scarlett, van decidir traslladar ràpidament la petita a l'Hospital Hasbro Children. Tot i els esforços, Scarlett va morir poca estona després a causa de les greus lesions que l'animal li havia provocat durant el brutal atac. 

A banda, dos altres membres de la família van haver de ser atesos pels serveis mèdics, ja que el gos també els havia provocat ferides quan intentaven separar-lo de la bebè.

Casual i desagradable sorpresa en un Tik Tok gravat a la platja de Barcelona

Descobreixen un cas de violència masclista gràcies a la gravació d’un vídeo de Tik TokBarcelona. Ho detalla Elcaso.cat, que explica com unes noies es van enregistrar ballant a la platja de la Barceloneta a les 6.00 hores del matí del passat diumenge. En les imatges es poden veure dues joves ballant amb música i rialles i de fons una baralla. La parella era a la platja i en el moment concret del vídeo l’home recrimina alguna cosa a la dona i s’acaba aixecant.

És en aquest moment quan comença una baralla i la noia rep diversos cops i puntades de peu per part de l’home. Malgrat això, l’episodi de violència masclista s’escapa de la càmera de les joves que s’estaven gravant el Tik Tok.

Segons el citat mitjà, les noies no es van adonar de l’episodi de violència masclista fins que van arribar a casa. No van poder denunciar els fets perquè en aquell moment, tot i l’acció es va produir a escassos metres, no es van adonar de res. Els Mossos d’Esquadra assenyalen que no han rebut cap denúncia de baralla o agressió en aquella hora i lloc a Barcelona. Ara, amb les imatges públiques, s’espera que es pugui trobar l’agressor.


Comentaris

envia el comentari