ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Troben mort en la seva cel·la a Fabrizio, l''Hannibal Lecter' de les presons espanyoles

L'home va ser condemnat per dos assassinats, lesions a diversos funcionaris i una agressió sexual

Hannibal lecterFabrizio Joao Silva Ribeiro era un dels presos més perillosos a les presons espanyoles | Cedida

El cadàver de Fabrizio Joao Silva Ribeiro, conegut com a 'Hannibal Lecter', ha sigut trobat a la seva cel·la de la presó de A Lama (Pontevedra). Per motius de seguretat i pel fet que el subjecte era extremadament perillós, Silva ocupava ell sol una cel·la en una galeria d'aïllament. L'home va ser condemnat a presó per un delicte d'assassinat i un altre d'agressió sexual a la seva parella, a la qual va matar mitjançant 25 apunyalades. 

En un centre penitenciari de Córdoba, va posar fi a la vida d'un altre pres a cops de puny, 8 anys després del seu primer ingrés a presó. L'any 2016, va agredir violentament a diversos funcionaris i, fins i tot, va clavar-li una arma blanca —fabricada per ell mateix— al coll d'un d'ells. Per aquest últim fet, que va tenir lloc a Cadis, va percebre una condemna de 19 anys i mig més de presó

Va anunciar que faria una vaga de fam

Paral·lelament, fa poc, va advertir la direcció de la presó gallega mitjançant una carta que aviat desobeiria les ordres de les autoritats; i, en la mateixa línia, fa 8 dies va iniciar una vaga de fam però l'últim control mèdic no va denotar cap problema de salut i, a més, l'autòpsia va determinar que pesava 107 kg. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari