Imatge de la platja de La Pineda

Troben mort un home en una platja de Catalunya

Al moment de l'incident hi havia servei de socorrisme

Nova víctima mortal a les platges de Catalunya. Un home de 70 anys ha mort ofegat aquest dimecres, 23 d'agost, després de desplomar-se de cop. Els fets han tingut lloc a la platja de la Pineda, a Vila-seca.

Segons ha informat el Diari de Tarragona, l'home s'ha ofegat mentre hi havia servei de vigilància de platges poc abans de les 11 del matí. Tot i que els socorristes que es trobaven en servei han intentat salvar-li la vida, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

S'hauria desplomat dins l'aigua

Segons ha pogut avançar el Diari , el mort era de nacionalitat espanyola i s'ha desplomat tot just ha entrat a l'aigua. L'avís als serveis d'emergències s'ha donat a les 10.57 hores.

Mentre el SEM no arribava a la platja, els socorristes ho han pogut portar fins a la sorra, on l'han començat amb les maniobres de reanimació. En arribar el Sistema d'Emergències Mèdiques, les maniobres han continuat, però no han tingut efecte i l'home ha acabat perdent la vida.

Les causes per les quals s'ha desplomat l'home no se saben, però el que sí que s'ha confirmat és que en el moment del succés onejava la bandera verda. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de les diligències i investigaran perquè s'ha desplomat sobtadament.

Amb aquesta, ja són vint-i-tres les persones mortes des del començament de la campanya estival, el 15 de juny passat.

Des de Protecció Civil demanen extremes les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors, coincidint amb aquests dies de temperatures extremes. Demanen tenir presents les condicions i limitacions físiques de cadascú per evitar que un sobreesforç dificulti les sortides de l'aigua i creïn risc.