Cotxe vermell derrapant durant una cursa il·legal a Sabadell

Vídeos: Així eren les curses il·legals de Sabadell

S'han interposat més de cinquanta denúncies durant el cap de setmana

La Policia Municipal de Sabadell ha posat en marxa un dispositiu contra les curses il·legals de cotxes al polígon de Can Roqueta. Només en un cap de setmana s'han interposat 54 denúncies  relacionades amb aquesta mena de pràctiques il·legals. 

Desenes de fanàtics del món del motor es reunien les matinades dels caps de setmana i convertien el polígon industrial de Sabadell en un circuit de cotxes on es barrejaven la velocitat i les apostes. Aquesta pràctica, a més de ser il·legal era temerària, ja que els cotxes superaven la velocitat permesa i en més d'una ocasió quasi atropellen a algun dels assistents. 

Alguns dels moments de les curses van ser gravats

La  gran afluència de gent va permetre gravar alguns moments d'aquestes trobades il·legals. El diari 'El Dia de Sabadell' ha publicat unes imatges on es pot veure una gran aglomeració de gent envoltant  un cotxe mentre fa revolts i derrapa just al costat de la gent que s'ho mira.

En aquest altre vídeo del 'Diari de Sabadell' es pot veure el moment de les curses entre cotxes  i com hi ha persones que creuen la carretera per davant dels vehicles que estan en marxa.

L'Ajuntament està prenent mesures

El tinent d'alcalde de Cohesió Territorial, Desenvolupament Urbà, Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez, ha explicat que aquest dispositiu s'ha posat en marxa després que s'hagin detectat conductes contra la seguretat viària a la zona. A més, també aa recordat que per combatre aquesta mena de pràctiques també s'han col·locat elements de control de velocitat a la calçada i càmeres de vigilància.

També et pot interessar...