La violació múltiple a Manresa del passat diumenge va tenir lloc durant una festa en un pis ocupat

L'estat de l'habitatge és insalubre: taques de sang a les parets, brutícia i objectes escampats per terra
Els fets van tenir lloc al número 17 del carrer d'Aiguader de Manresa
Els fets van tenir lloc al número 17 del carrer d'Aiguader de Manresa | Google Maps

La presumpta violació múltiple a una noia de 17 anys del passat diumenge, 14 de juliol, a Manresa, va tenir lloc durant una festa en un pis ocupat del carrer d'Aiguader de la capital del Bages. Tal com assegura 'Nació Digital', els veïns del bloc declaren que hi havia música i soroll durant la nit.

 

Els quatre joves detinguts tenen entre 18 i 25 anys i formen part d'un grup d'entre 10 i 15, considerats conflictius i problemàtics al barri. La presidenta de l'associació de veïns del districte, Carme Carrió, ha assenyalat que havien ocupat un immoble i que s'ha de tenir cura de no enfrontar-se amb ells.

 

Un pis on habita la violència i la brutícia

Els joves es van instal·lar al número 17 del carrer d'Aiguader de Manresa, lloc on va transcórrer la violació de diumenge d'una menor, de 17 anys. L'interior d'aquest indret té taques de sang a les parets, fruits d'una baralla entre els inquilins, a més de molta brutícia i objectes escampats per terra.

 

«Les disputes violentes són habituals entre els mateixos nois que viuen al tercer pis i les persones que van a visitar-los», manifesta un dels okupes, que ha declarat al 'Regió 7' assegurant que no té res a veure amb l'actitud dels companys. «Hi ha baralles i a vegades treuen navalles. Espanta la seva actitud, tot i que de moment no m'han amenaçat», explica el jove.

 

Paral·lelament, el testimoni relata que sempre hi ha hagut problemes en aquell habitatge però que aquests s'han accentuat des que un nou grup, d'entre 10 i 15 joves de més de 20 anys, s'hi han instal·lat.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari