Patronat Antoni Roig de Torredembarra.

Busquen professors per una borsa de treball per a l'escola d'adults de Torredembarra

Les ofertes es poden presentar fins el proper dimecres, 19 de juny

L'Ajuntament de Torredembarra ha aprovat recentment la creació d'una borsa de treball de professors de diversos àmbits per a l'Escola d'Adults municipal. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torredembarra va aprovar el passat dimecres, dia 15 de maig les bases específiques que han de regir el  procés selectiu per tal de constituir aquesta borsa de treball, que ha de servir per reforçar aquest servei  municipal que es duu a terme a les instal·lacions del Patronat Antoni Roig, situat al carrer Alt de Sant Pere.

Es busquen professors de diversos àmbits

Així doncs, l'Ajuntament de la Torre busca professorat per a la borsa de treball que pugui impartir classes al voltant de diversos camps del coneixement. De fet, en les bases, arriben a definir fins a un total de sis perfils professionals:

  • Professor/a de l’àmbit social – geografia i història
  • Professor/a de l’àmbit científic i tecnològic – matemàtiques, física i química, biologia i tecnologia.
  • Professor/a de la comunicació - llengua i literatura catalana i castellana.
  • Professor/a de la comunicació – llengua anglesa
  • Mestre/a – ensenyaments inicials, formació instrumental, preparació per a les proves d’accés.
  • Educador/a socials – ensenyaments inicials i formació instrumental. 

Les ofertes, fins el proper 19 de juny

El període per presentar ofertes per tal de poder formar part d'aquesta borsa de treball  s'ha obert aquest divendres, dia 31 de maig, i restarà en marxa fins dimecres, dia 19 de juny. Al web del consistori torrenc es poden consultar les bases on hi consta tota la informació al voltant de les condicions d'aquesta oferta, així de  la forma com s'ha de dur a terme la presentació de les pertinents ofertes.

També et pot interessar