Un agent dels Mossos d'Esquadra

Torredembarra tem que la sortida del toc de queda comporti un efecte crida per fer botellots

Des del consistori demanen «responsabilitat» i avisen que es faran més controls policials

Si el TSJC ho avala, Torredembarra serà un dels municipis que la nit d'aquest divendres 20 d'agost deixarà de tenir toc de queda. La millora dels indicadors epidemiològics comporta que decaigui aquesta mesura. El municipi es troba per sota del llindar de 125 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies.

Davant aquesta situació, des de l'Ajuntament han fet una crida a la «responsabilitat» i el «civisme» dels ciutadans. I és que hi ha el temor que la sortida del toc de queda  pugui traslladar al municipi els botellots nocturns que els últims dies s'han vist al municipi veí d'Altafulla.

Altafulla entra al toc de queda

Les últimes setmanes, Altafulla era l'únic municipi de la costa tarragonina sense toc de queda. Això va fer que a la seva platja es concentressin moltes festes il·legals i botellots, davant la impotència de les autoritats. Ara, Altafulla entrarà de nou al toc de queda, i Torredembarra serà el municipi que no tindrà aquesta restricció.

Però això des del consistori es mostren alerta que això no pugui generar un efecte crida durant les nits. En declaracions a l'emissora Ona La Torre, l'alcaldessa accidental, Núria Batet, ha avançat que hi haurà més controls policials. A més a més, Torredembarra començarà el 26 d'agost la seva Festa Major, tot i que els actes acabaran cada nit a les 0.30 hores.