Els capgrossos del seguici festiu de l'Arboç.

L'Arboç enceta la Festa Major presentant un nou capgròs del seguici festiu

L'equip sanitari del CAP de l'Arboç farà el pregó

L'Arboç enceta aquest divendres 20 d'agost la seva Festa Major 2021, la primera que es farà en context de pandèmia. Serà una festa diferent, amb diferents restriccions sanitàries i sense actes tradicionals com la carretillada o la diada castellera. Tot i això s'han programat un bon nombre d'actes que s'allargaran fins al 25 d'agost.

El tret de sortida serà aquest divendres a les 19.30 hores amb el pregó que farà l'equip sanitari del CAP de l'Arboç a la plaça de la Vila. Marta Ruiz Batalla, María Fernanda Cheda i Glòria Carol Moyano s'encarregaran d'obrir la festa, en el que vol ser un homenatge als treballadors que lluiten contra la pandèmia

Presentació d'un nou capgròs

Després del pregó es farà la presentació d'un nou capgròs, el sisè, del seguici festiu. Aquest està dedicat a la colla dels Gegants i Nans de l'Arboç, amb la representació del que va ser cap de colla des de l'any 1994 i durant 22 anys, Paco Nogueira. A la nit es faran les actuacions de l'Esbart Sant Julià, un grup de tribut a ABBA i el grup de versions Allioli.

Durant els sis dies de la festa es faran exhibicions folklòriques en diferents punts de la vila, així com un bon nombre de concerts de nit. En tots ells s'ubicaran punts liles dins del protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci. Pels amants dels esports hi haurà campionats de pàdel, futbol, bàsquet, petanca, bitlles catalanes i una caminada-marxa.

Es pot consultar el programa sencer en aquest enllaç.