El Vendrell enceta la temporada cultural del 2019 amb The Black Barbies

El Portal del Pardo acull una mostra de pintura de Salvador Valente

La programació del primer semestre del 2019 del Temporada s'enceta al Vendrell amb  el concert que The Black Barbies faran el dissabte 19 de gener, a les 20.30 hores, a l'Auditori Pau Casals. Aquesta és una formació que barreja estils com el jazz, el swing, el soul, el pop o el funk, per oferir una proposta innovadora basada en la música negra. El grup està integrat per figures destacades de l'escena musical de Barcelona.  

El directe de The Black Barbies destaca per la seva energia i la seva posada en escena inusual, que convida a ballar els diferents estils de la música negra. Una magnífica oportunitat de veure al Baix Penedès aquesta banda de vàlua reconeguda. Les entrades per a l'actuació es poden comprar a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84, al portal web de Ticketea o al mateix Auditori Pau Casals. El primer semestre del Temporada del Vendrell està format per un total de 28 espectacles, per a tots els públics i edats

 

Exposició de pintura de Salvador Valente

També en l'àmbit cultural, la sala Portal del Pardo del Vendrell acull aquest divendres 11 de gener, a les 20.00 hores, la inauguració de l’exposició del pintor uruguaià Salvador Valente, titulada 'Temps'. El mateix artista defineix el temps com un «punt de partida per a la realització d’obres relacionades amb la paraula, com a artista i ésser humà. Temps del sud, del Riu de la Plata i l’Atlàntic, tornen a la memòria en un altre temps: Mediterrani».

L’exposició de Salvador Valente romandrà oberta fins al pròxim 10 de febrer del 2019. L’horari per visitar-la és de dimarts a dissabte de 17.00 a 20.00 hores i dissabte, diumenge i festius d’11.00 a 14.00 hores. L'oferta cultural d'aquest cap de setmana al Vendrell es completa amb la primera representació dels Pastorets del Vendrell, que tindrà lloc el diumenge 13 a les cinc de la tarda al Teatre Àngel Guimerà  (Tàg).