'The Last Race' és el nou curt d'Edgar Toldrà.

El vendrellenc Edgar Toldrà estrena nou curt: la cursa impossible entre els cotxes mítics dels anys 80

El Delorean, el Batmobile, el cotxe fantàstic, Rayo McQueen i una nau d'Star Wars, els protagonistes de la frenètica carrera

El cineasta vendrellenc Edgar Toldrà estrena aquest diumenge 13 de març el seu nou curtmetratge, titulat 'The Last Race'. Es tracta d'un film realitzat completament en 3D en el qual Toldrà combina la seva passió pel cinema, els anys vuitanta i l'animació. Més d'un any de feina que ha donat com a resultat aquest original audiovisual.

L'estrena es farà a les 19.00 hores a través del seu canal de Twitch, per després estendre la publicació a la resta de xarxes socials. El curtmetratge ha comptat amb una col·laboració ben especial, la de l'actor de doblatge Claudio Serrano, que narra el tràiler. Serrano ha posat veu a actors com Ben Affleck, Christian Bale o Paul Rud, a més de doblar el personatge de Batman.

La cursa definitiva dels anys vuitanta

'The Last Race' presenta una cursa impossible entre alguns dels cotxes mítics dels anys vuitanta, on només hi pot haver un guanyador. El Delorean de 'Back to the Future', el Batmobile, el 'Coche Fantástico', Rayo McQueen de 'Cars' i una X-Wing de 'Star Wars' són els protagonistes. Tots competeixen en una frenètica carrera plena d'explosions, velocitat, benzina i altres sorpreses.

Tràiler de 'The Last Race', d'Edgar Toldrà: