Imatge de l''skyline' de PortAventura

Torna l'emoció a PortAventura: El parc reobrirà el 15 de maig

David García Blancas, director general de Negoci de PortAventura, ho ha anunciat aquest divendres

PortAventura World porta tancat des del passat 16 d'octubre, quan va tancar les portes adoptant les mesures excepcionals d'aquell moment per contenir la Covid-19. En un principi, el tancament era temporal fins al 30 d'octubre de 2020, quan havien d'acabar les restriccions i poder reobrir el parc. Això, però, no va ser així i primer es va posposar la reobertura al 14 de novembre i, poc després, es va renunciar a la campanya de Halloween i centrar tots els esforços en la de Nadal, obrint el 5 de desembre.

Des del tancament a l'octubre, PortAventura vivia el dia a dia de la pandèmia i, finalment, la programació de reobertura pel Pont de la Puríssima es va cancel·lar amb la vista posada al 21 de desembre. El coronavirus no va evolucionar favorablement i des del parc temàtic es va donar per acabada la temporada abans de Nadal, posant l'ull en el 27 de març de 2021 per encetar la nova temporada.

Ja passada aquesta data, les mesures anunciades pel Procicat no han comptat en cap moment per reobrir els parcs temàtics catalans i la nova temporada de PortAventura  ha estat en 'standby'.

PortAventura reobrirà definitivament

La passada setmana d'abril, el Procicat posava fi al confinament comarcal i deixava lliure mobilitat arreu de Catalunya, juntament amb altres mesures com la presencialitat en l'ensenyament postobligatori, la reobertura de la restauració en centres comercials o posant fi al límit de superfície del comerç. Una setmana després, s'ha posat l'ull en l'obertura de terrasses i interiors de bars i restaurants per a sopar a partir del 9 de maig.

En la roda de premsa de la consellera de Salut, Alba Vergés, i del conseller d'Interior, Miquel Sàmper, s'han explicat les noves mesures i han portat bones notícies a PortAventura. A partir del pròxim dilluns, 9 de maig, els parcs d'atraccions de Catalunya podran obrir. Tot i això, des de PortAventura han confirmat a TarragonaDigital que la reobertura serà el 15 de maig. 

L'empresa destaca que torna «amb un producte complet» que inclou atraccions com Shambhala, Red-Force o Street Mission. També tornarà a oferir alguns dels espectacles històrics del recinte, com el Bang Bang West i Aus del Paradís, així com animació de carrer.

Com a novetats de la temporada hi haurà la presentació d'un nou personatge de Barri Sèsam, Big Bird, i un nou 'meet and greet' de Shrek que s'estrenaran el 23 de juny. A partir del 29 de maig, a més, també es podrà gaudir de l'espectacle Around the World al Gran Teatre Imperial de la Xina.
 

Gran inversió en mesures de seguretat 

El director general de negoci de PortAventura, David García Blancas, ha explicat que fa temps que estan treballant amb la Generalitat de Catalunya per poder reobrir el parc. El 15 de maig tornaran a obrir les portes i s'ha fet una inversió de més de 5 milions d'euros en mesures de seguretat per prevenir la Covid-19.

D'aquí a dues setmanes l'empresa obrirà PortAventura i Ferrari Land, i els hotels Colorado Creek, PortAventura i Gold River. De la seva banda, el Caribe Aquatic Park —que l'any passat va estar tancat—, s'activarà el 23 de juny