Cementiri

Troben un home caminant pel cementiri 4 mesos després de ser enterrat

L'home va desaparèixer i la família va identificar erròniament un cos

L'egipci Mohamed al Gammal ha donat un bon ensurt a la seva família després d'aparèixer caminant  pel cementiri on, suposadament, el van enterrar fa quatre mesos. Els fets van tenir lloc el passat 18 de juliol a la localitat de Sharqiyah, molt propera a El Caire (Egipte).

Van confondre el cadàver d'un altre home

Segons han informat alguns mitjans locals, Mohamed té 46 anys, està casat i és pare de família. No obstant això, pateix una malaltia mental i era habitual que marxés de casa i tornés al cap de pocs dies. Al mes de gener, però, Mohamed va desaparèixer  i no es va tornar a saber res més d'ell. 

No va ser fins al març quan un familiar va rebre la trucada d'un parent que treballa a l'hospital, que l'advertia de l'arribada d'un cadàver no identificat. Tot i que es van realitzar proves d'ADN, els resultats mai van arribar. La família va desplaçar-se fins allí per determinar si el cos pertanyia a Mohamed  o no, i tots van assegurar que sí que ho era, a excepció de la seva germana que ho negava. Després d'això, el 21 de març es va celebrar el seu enterrament.

Però la història no s'acaba aquí, i és que el 18 de juliol un grup de persones que passejava pel cementiri van assegurar que havien vist a Mohamed al Gammal caminant per la zona. Aquest va ser portat a la comissaria més propera, i es va confirmar que era ell. Per tant, sembla que la germana tenia raó i els familiars es van confondre a l'hora d'identificar el cos. 

Un home troba una tomba i una làpida amb el seu nom

No és la primera vegada que es dona a una persona per morta quan encara no ho està. És el cas d'Alan Hattel, un home escocès de 75 anys que es va trobar una tomba i una làpida amb el seu nom al cementiri del seu poble. 

Segons va explicar posteriorment el mateix protagonista, fa 26 anys que es va separar de la seva exdona, però abans de la separació ella va comprar el terreny i la làpida perquè fossin enterrats junts. No obstant això, la vida els ha portat per camins diferents i assegura que quan mori vol ser incinerat, no enterrat amb ella com estava planejat.