IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

Inversemblant troballa d'un home mentre passejava pel cementiri

L'home té 75 anys i fa 26 que es va separar de la seva exdona, a la qual culpa d'haver demanat instal·lar la tomba i la làpida sense permís

Alan Hattel té 75 anys i és d’una petita localitat al nord d’Edimburg, Escòcia. Tot i estar ben viu, ha trobat sense esperar-s’ho al cementiri del seu poble, una tomba i una làpida amb el seu nom. Ha estat una gran sorpresa, ja que ell no havia demanat res i sospita que va ser idea de la seva exdona, la qual també té el seu nom a la làpida. L’home ha assegurat que el seu mòbil no ha sonat durant els últims tres mesos i ara entén, que era degut a l’anunci evident de la seva 'mort' en forma de làpida.

La culpable és l’exdona

Segons assegura el protagonista d’aquesta història inversemblant, en Hattel fa saber que fa 26 anys es va separar de la seva exdona, però abans de la separació, ella va comprar el terreny i la làpida perquè fossin enterrats junts quan els arribés el moment. Això no obstant, la vida els ha portat per diferents camins. 

Actualment, viu amb la seva parella i els seus dos fills i assegura que quan mori no vol que l’enterrin amb la seva exdona com estava planejat, vol ser incinerat. Per part de la seva família, insisteixen que és un tema familiar i esperen que es pugui resoldre ràpidament. Definitivament, és una anècdota que no deixa indiferent, i en Hattel ho ha trobat graciós tot plegat. Assegura que trobar-se una tomba amb el teu nom no és un fet que passi cada dia, i que sembla tret d’un programa d’humor.

Una mare asfixia els seus tres fills als Estats Units

D'altra banda, una mare va assassinar els seus tres fills asfixiant-losel passat dilluns a Phoenix (EUA). Gràcies a una trucada anònima es va poder alertar a la policia perquè anessin a casa de Rachel Henry, la parricida de 22 anys. Les víctimes, un nen de 3 anys, una nena d'1 any i un nadó de 7 mesos, estaven jugant amb ella quan van tenir lloc els fets i després, va col·locar els cadàvers al sofà simulant que dormien.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari