IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els pares de Julen perden el fill que estaven esperant

‘Espejo Público’ ha creat molta confusió en informar sobre la realitat de l’embaràs de Vicky, la mare del petit que va caure a un pou

Surt a la llum una inesperada i trista notícia sobre els pares de Julen, el petit que fa un any va perdre la vida en caure en un pou a Andalusia. Una reportera del programa d’Antena 3Espejo Público’ ha informat en directe i gairebé sense voler que l’embaràs de Vicky, mare del menor, no s'hauria desenvolupat correctament.

La mare de Julen ha perdut el fill que esperava

«La gestació s’ha malmès», ha dit la reportera després que Susanna Griso li preguntés sobre l’embaràs, mentre feien el seguiment en directe del judici sobre el cas Julen. La presentadora ha quedat molt sorpresa en escoltar aquesta impactant notícia, ja que ningú ho sabia, i, fins i tot, tot el plató ha quedat completament mut.

D’aquesta manera, ‘Espejo Público’ ha compartit en exclusiva que la mare de Julen ha perdut el fill que estava esperant. Un desenllaç molt trist per la família, sobretot perquè han perdut tots els fills: fa anys van perdre el seu primer nen per una mort sobtada, després va passar el tràgic accident on va morir Julen i ara l’embaràs –que es va anunciar el passat mes de setembre i llavors estava de mes i mig– no ha pogut seguir endavant.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari