Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Al centre de la imatge, i amb camisa blava, l'alcaldable taronja per Salou, Pere Lluís Huguet. Al seu cantó, el portaveu al Parlament de Ciutadans, Carlos Carrizosa

Carlos Carrizosa presenta a l'alcaldable de Ciutadans per Salou, Pere Lluís Huguet

El portaveu de la formació taronja al Parlament ha assegurat que «l'únic vot que pot frenar aliances entre el PSC-ERC i Podem a Salou és el vot a Ciutadans»

Al centre de la imatge, i amb camisa blava, l'alcaldable taronja per Salou, Pere Lluís Huguet. Al seu cantó, el portaveu al Parlament de Ciutadans, Carlos Carrizosa
Al centre de la imatge, i amb camisa blava, l'alcaldable taronja per Salou, Pere Lluís Huguet. Al seu cantó, el portaveu al Parlament de Ciutadans, Carlos Carrizosa. | Cedida

 

L'alcaldable de Ciutadans per Salou de cara a les eleccions municipals d'aquest pròxim 26 de maig, el conegut advocat reusenc Pere Lluís Huguet, ha rebut el suport d'un alt càrrec de la formació taronja, el conegut polític català, i portaveu de C's al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa. La trobada ha tingut lloc aquest matí de dimarts, set de maig, i el motiu ha sigut la presentació de la candidatura de Ciutadans per Salou.

[predef]enquesta-salou-264[/predef]

Carrizosa ha manifestat que «l'únic vot que pot frenar aliances PSC-ERC i Podem a Salou és el de Ciutadans». Així mateix, l'actual home fort dels taronges al parc de la Ciutadella ha fet incís en el fet que «tenim projecte per aquest municipi i al millor dels candidats, Pere Lluís Huguet. Per això Ciutadans és l'únic vot constitucionalista útil». Carlos Carrizosa també ha afegit que  «no seria positiu per Salou que el municipi tingués un alcalde, Pere Granados, que és del mateix partit que Puigdemont, tot i que ell ho oculta».

La proposta pel passeig Jaume I

Huguet ha desgranat algunes de les seves propostes electorals i es poden destacar, entre altres, les següents:  «convertir l'actual passeig Jaume I en un gran eix central»; «transformar el patronat de Turisme en un centre cultural» i «recuperar la 'noria' de Salou». L'alcaldable taronja salouenc també ha afegit que «és necessari, per Salou, construir una ciutat moderna, sostenible, on convisquin el turisme i la qualitat de vida dels habitants».

Pere Lluís Huguet ha volgut contraposar el seu projecte amb el de l'actual equip de govern, liderat per Pere Granados, afirmant que  «Granados ha hagut de pagar una indemnització milionària als propietaris de l'antiga duana i, a més a més, ha tramitat el pla especial del Moll de Costa amb total falta de transparència». 

També et pot interessar: