Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Juan Carlos Romera, alcaldable de Ciutadans a Cambrils

L'elecció de l'economista cambrilenc hauria sigut rebuda amb dubtes per part de membres del partit taronja a Cambrils

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Cambrils.
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Cambrils. | Miguel Cabrerizo

 

A poc a poc, tot i que el calendari electoral va a tota velocitat, es van coneixent els alcaldables dels principals partits als municipis del territori. Fa aproximadament dues setmanes, TarragonaDigital avançava que Maialen Fernández i Juan Carlos Romera eren els finalistes per ser l'alcaldable de Ciutadans a Cambrils. Tot apunta que l'economista cambrilenc, Juan Carlos Romera, serà el cap de llista dels taronges. 

[predef]tarragona-digital-app-180[/predef]

Romera anirà acompanyat per Maria Muñiz en el número dos; el tres per Santi Gàmez i el quatre per l'actual regidora taronja cambrilenca, Patricia de Miguel. Imanol Rico, també regidor de Ciutadans, ha quedat fora de les llistes i en declaracions a aquest mitjà ha assegurat que «he renunciat a presentar-me a aquestes eleccions».

El nomenament de Juan Carlos Romera, encara no confirmat oficialment per la seva formació política, ha aixecat dubtes entre membres de Ciutadans de Cambrils per possibles incompatibilitats que podria presentar Romera. «S'ha de veure si el fet de ser titular de certes concessions administratives, com estancs i loteries, li permetrien, per exemple, cobrar un salari públic» han manifestat fonts consultades per TarragonaDigital. 

Cambrils, centre de polèmica de Ciutadans a la província

Tot i les bones perspectives electorals que tenen els taronges a Cambrils, es plantegen, fins i tot, la possibilitat d'assolir l'alcaldia, el cert és que aquest municipi de la Costa Daurada és un focus de problemes pels taronges. Si durant el mandat municipal 2011-2015 van haver d'instaurar una junta gestora; el següent, 2015-2019, ha anat pel mateix camí. 

Era a finals del passat mes de novembre quan saltava la sorpresa i Ciutadans anunciava una gestora. Així mateix, el conflicte entre qui havia de ser l'alcaldable taronja,  Juan Carlos Sánchez, i el diputat al Parlament pel mateix partit, el cambrilenc Carlos Sánchez, amb interposició de denúncies a la Fiscalia inclosa, ha sacsejat el partit a tota la província. 

També et pot interessar: