Gerard Alcover i Emili Llamas amb les mans plenes de pintura de colors

El nou senzill dels reusencs Koeman segueix reivindicant el «pop feliç»

El tema musical l'ha produït Miqui Puig | La seva publicació ha anat acompanyada de l'estrena del videoclip

Els reusencs Koeman estrenen un nou senzill, Trenta, que des d'aquest dimecres està disponible a totes les plataformes digitals. És el tercer tema que estrena el duet format per Gerard Alcover i Emili Llamas dins del que anomenen pop feliç. Publicat pel segell Crea Music, ha comptat amb la producció de Miqui Puig.

El nou projecte dels integrants de Pokers va presentar-se en societat amb Dimarts el mes de juny de l'any passat. Des d'aleshores havien publicat Formentera i ara arriba aquest Trenta. Manté l'esperit d'aquest projecte, amb «melodies pop, ritmes ballables i lletres quotidianes» tal com expliquen ells mateixos.

Durant el confinament de l'any passat ja van fer la seva primera aparició virtual com a Koeman amb una revisió d'un dels èxits de Pokers. Per al nou senzill, Trenta, han optat per fusionar-ho amb ritmes llatins i «sonoritats dels 80». L'objectiu segueix sent el mateix, «explicar les frustracions d'un jove d'avui en dia amb un final esperançador».

De fet és la filosofia que persegueix el grup amb l'etiqueta de pop feliç. Ho defineixen com «tornades que no et podràs treure del cap, ritmes que et faran moure el cos i lletres on et veuràs reflectit». Entre senzill i senzill, a més, el duet ha ideat un espectacle destinat als seguidors de la música en català.

Sota el nom de CatAcústic presenten un format de dues veus i dues guitarres «que repassa els èxits de la música en català». El tret identificatiu de l'espectacle és que, amb un repertori de 80 cançons, és el públic qui tria quines sones durant el concert. Un format que converteix cada directe en un espectacle «únic i irrepetible».