Adara es declara Gianmarco i Hugo trenca amb ella

Adara no ha pogut esperar a sortir del concurs i s'ha sincerat amb el seu company d'edició

Adara i Gianmarco
Adara ja va viure un romanç en l'anterior edició de 'Gran Hermano' en la que va participar | Telecinco

Adara s'havia proposat deixar passar els sentiments que tenia cap a Gianmarco i esperar almenys fins que sortís del concurs per no fer mal a la seva parella de l'exterior, amb el que comparteix un nadó.

Però sembla que les ganes han pogut a les intencions i Adara ha fet un pas més. En un moment de confessió, Adara ha parlat amb Gianmarco i li ha declarat tot el que sent per ell, deixant enrere tot allò que fins ara l'impedia fer-ho.

Després la concursant s'ha enfonsat i ha estat el seu amic, el Maestro Joao, qui l'ha consolat i a la vegada li ha intentat fer entendre que no s'hi havia d'avançar perquè això li podria jugar en contra, però Adara entre plors ha ratificat la seva decisió. Més tard Joao ha canviat de decisió i ha començat a recolzar la relació dels seus dos amics.

Per la seva banda, Hugo, ha admès que per ell de moment la relació està trencada i que de totes maneres, esperarà que la concursant surti del concurs per parlar amb ella.

La família d'Adara no recolza la seva decisió

La mare de la concursant és qui s'està encarregant ara de defensar-la als platós després que Hugo hagi renunciat a fer-ho. Per si no n'hi hagués prou, Adara li ha dit a Gianmarco que si surt avui del concurs, li demani el seu número de telèfon a Miguel Frigenti, perquè si li demana a la seva família no li donaran.

Després Jorge Javier Vázquez li ha preguntat a la mare per aquest fet i ella ha dit que és així i que no pensa donar-li el telèfon de la seva filla perquè tot li sembla una falta de respecte.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari