IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Adara, molt enfadada amb la seva mare per les seves paraules a 'Supervivientes'

Elena Rodríguez ha fet una confessió sobre la seva família que no ha agradat gens a la seva filla

Adara Molinero durant una gala de 'El tiempo del descuento'
Adara, molt enfadada amb la seva mare per les seves paraules a 'Supervivientes' | Catalunya Diari

L'última edició de 'Supervivientes' acaba de començar, però ja ha aconseguit provocar diverses polèmiques. L'última d'elles té com a protagonista —o, millor dit, com a 'dany col·lateral'— la guanyadora d'un dels 'realities' estrella de la cadena: Adara Molinero

I és que, tal com ella mateixa s'ha encarregat d'explicar durant el seu pas pel programa 'Mujeres y hombres y viceversa', la seva mare ha pronunciat unes paraules durant la seva estada a l'illa que no han agradat gens a l'exparella d'Hugo Sierra.

Elena Rodríguez parla de la relació d'Adara i el seu germà

Així les coses, Elena Rodríguez tan sols ha tardat un dia en fer sortir a la llum un tema que Adara li havia demanat que mantingués en silenci, i que té a veure amb la classe de relació que Molinero té amb el seu germà.

En aquest sentit, Elena no s'ha mossegat la llengua a l'hora de fer patent que els dos germans són «molt diferents», fins al punt que «es repel·leixen». La mare d'Adara, però, ha anat més enllà, assegurant que han protagonitzat baralles monumentals en diverses ocasions, quelcom que li ha provocat molt de «patiment».

Adara considera que «era innecessari»

Adara Molinero durant la seva visita a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Elena ha assegurat que Adara i el seu germà «es repel·leixen» | Mediaset

En veure les imatges, l'exparella d'Hugo Sierra s'ha mostrat especialment disgustada i dolguda amb Elena, i ho ha intentat justificar explicant que tenen caràcters molt diferents i que això havia provocat «petites baralles» entre ells. 

Amb tot, a mesura que s'anava explicant, Adara demostrava que el tema li feia més mal del que volia pretendre. «Era innecessari que tragués a la llum això», explicava Molinero, que continuava fent patent que «m'he quedat al·lucinada perquè vam parlar abans que marxés que no tocaria el tema».

Però no només això. Adara assegurava que «em fa una mica de mal», en referència a l'actitud de la seva mare. En aquest sentit, cal destacar que la jove ja va fer patent que patia per la seva mare i per l'avenir d'aquesta al llarg del concurs.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari