YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Rosa ajuda Lequio i li fa recuperar el somriure

L'italià intenta tornar a la normalitat després de la mort del seu fill

Alessandro Lequio al plató d' 'El programa de Ana Rosa'. Dijous, maig 28, 2020
Alessandro Lequio recupera el somriure a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

A poc a poc Alessandro Lequio va recuperant la normalitat en la seva vida després de la mort del seu fill, Álex Lequio, el passat 13 de maig. Un esforç titànic el d'un pare que va haver d'acomiadar-se de manera prematura i molt dura de qui era el seu fill mitjà i el fruit de la seva relació amb Ana Obregón.

El col·laborador va tornar al seu lloc de treball el dimecres 27 de maig com a col·laborador d''El programa de Ana Rosa' rebent tot el suport i afecte dels seus companys i, molt especialment, el d'Ana Rosa. Encara amb la tristesa reflectida en el seu semblant i molt més prim, Alessandro posava tot el seu afany a participar en la tertúlia sobre l'última hora dels concursants de 'Supervivientes'.

Alessandro s'ha mostrat més animat a la televisió

Un primer pas cap a la normalitat que avui, dijous 28 de maig, s'ha tornat a repetir. Ja amb els nervis del primer dia superats, Alessandro s'ha mostrat una mica més animat i ha volgut mostrar la seva opinió sobre el tema del moment: José Antonio Avilés.

L'italià no ha estat present durant la telenovel·la de l'exconcursant de 'Supervivientes' però ha procurat posar-se al dia i expressava la seva confusió sobre com algú pot ser estafat per una persona com Avilés: «Ets idiota tret que vulguis algun tipus de benefici... A aquesta gent se li està quedant cara de ximples» opinava Lequio.

El moment distès de la tertúlia arribava amb la intervenció del periodista Pepe del Real, que explicava als col·laboradors que José Antonio Avilés pregonava als quatre vents que ell era l'encarregat d'organitzar-li una festa d'aniversari a Ana Rosa Quintana. Aquesta informació ha provocat el riure de Joaquín Prat i del mateix Alessandro Lequio.

Segurament es tracti de la primera vegada que l'italià és capaç de somriure després de la gran tristesa que l'absència del seu fill li ha provocat. Un gran pas per a la seva recuperació anímica que li ha servit per deixar enrere, per un moment, el gran dolor que sent per dins.


Comentaris

envia el comentari