Ana Rosa Quintana

Les polèmiques paraules d'Ana Rosa que indignaran Moncloa

La presentadora opina que la corbata morada de Sánchez era un gest per Unides Podem

Les vacances de Nadal ja han acabat i molts presentadors s'han incorporat als seus llocs de treball com és el cas d'Ana Rosa Quintana. La seva tornada al programa ha coincidit amb la investidura de Pedro Sánchez  i amb el gran debat que s'ha generat entre els participants de la taula política del programa. 

Els discursos d'alguns dels portaveus polítics durant la investidura van generar certa crítica entre els tertulians i fins i tot van portar a la mateixa presentadora a donar la seva opinió. Aquest és el cas del discurs de la portaveu de Bildu, Mertxe Aizpurua, que no va agradar a Eduardo Inda i a Ana Rosa Quintana: «A mi el discurs de Mertxe em va semblar una vergonya» assenyalava la presentadora.

Per la seva part, la periodista Esther Palomera, sortia en defensa dels socialistes tot assenyalant que el PSOE «no ha pactat amb Bildu» i afegia que ella que va estar al Congrés des de primera hora del matí, no va escoltar «cap insult al Cap de l'Estat en el Congrés, una altra cosa és que es critiquessin les intervencions o el discurs» . Ana Rosa afegia: «El Rei deu estar content...».

La corbata morada de Pedro Sánchez

La cosa però no acabava aquí i Quintana va voler destacar els complements que Sánchez duia durant el debat d'investidura: una corbata morada. Un detall que la presentadora no va passar per alt tot assenyalant que es tractava «d'un gest» cap a Unides Podem.  A més, afegia que tant la presidenta del Congrés. Meritxell Batet, com la ministra de defensa, Margarita Robles, també duien jaquetes morades durant la sessió celebrada el passat dimarts.

També et pot interessar...