YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La filla de Belén Esteban està «molt preocupada»: La seva vida a Londres perilla

El futur de Belén Esteban, i els seus ingressos, a l'aire

Belén Esteban en un debat de GH VIP, el 27 d'octubre de 2019
Belén Esteban preocupada pel seu lloc a Telecinco | G3

La princesa del poble, Belén Esteban, està vivint uns dies complicats. El seu conflicte amb Sofia Suescun ha esquitxat a la seva filla Andrea i sembla que Sofia no s'acoquinarà per qui ha controlat durant anys l'univers de 'Sálvame'. Belén continua sent poderosa, és cert, però han anat apareixent noves cares que no han dubtat en plantar-li cara i ser una alternativa a Belén.

Andrea Janeiro Esteban, la seva filla, ho veu tot des de la distància i amb patiment cap a la seva mare. En primer lloc, perquè no vol ser protagonista, ja que a diferència d'altres filles de celebritats, la petita Esteban odia tot el referent a la televisió, el 'famoseig' i les seves xarxes. I en segon lloc, perquè no pot evitar tenir por en veure com la seva mare comença a passar a segon pla. Belén viu la pressió, la necessitat constant de donar carn als mitjans, d'alimentar el seu personatge, de continuar sent el centre d'atenció de Mediaset, però cada vegada té més competidors. 

Apareix Fani, la nova Belén Esteban?

Fani feia potser el pas definitiu per a convertir-se en una cara de Mediaset en aparèixer en la portada de 'Lectures' d'aquest dimecres. El personatge del famós crit «Estefanía» ha vingut per a quedar-se i ha cridat l'atenció l'última pregunta que li ha fet la periodista Karmele Izaguirre: «Molts et veuen com la nova Belén Esteban».

Aquesta frase, que sembla una semblança lògica de personatges i una pregunta inofensiva, ha encès les alarmes de Belén i Andrea. Davant una Fani que podria estar disposada a tot per saltar a la fama, la de 'la Isla' no es tallava: «No en sóc conscient, em fa il·lusió», responia. I és que Telecinco necessita anar renovant l'univers Sálvame

Tot i que sembla impossible, només fa falta veure què ha passat amb María Teresa Campos i com Vasile, l'amo de Mediaset, oblida ràpidament les seves amistats quan es tracta d'audiències i negocis.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari