Antonio David plora a 'GH VIP'

Antonio David narra un dels seus pitjors moments amb Rocío Carrasco

L'exconcursant de 'GH VIP' parla obertament a 'Sábado Deluxe'

Antonio David Flores ha explicat a 'Sábado Deluxe' com va viure la demanda per maltractament físic i psicològic que li va interposar la seva exdona Rocío Carrasco  L'exguàrdia civil comença l'explicació narrant els fets de manera cronològica. «Concretament el que narra davant de la jutge en la seva declaració és un episodi quan estava embarassada del meu fill David», començava dient Antonio David, referint-se a la demanda per maltractament físic.

Antonio David nega la violència

«Diu que durant una discussió a casa de la seva mare jo intento tirar-la per una finestra de l'habitació del xalet. Juro per la meva vida que no és veritat. Cal tenir una ment molt retorçada i tenir moltes ganes de fer mal», explica l'exconcursant de 'GH VIP'. «En aquesta casa estava la germana de Rocío Jurado, el seu marit i les seves filles. El més normal és que si passa un fet d'aquest tipus, el comuniquis a la teva família i telefonis a la policia», reconeix Antonio David, que afegeix que «si hagués estat cert, ella hauria acabat a l'hospital i jo en un calabós».

Antonio David Flores ha patit molt amb la situació que té amb la seva exdona i que indirectament afecta els seus fills. «Rocío Carrasco va dir-li a la meva filla que volia veure'm a la presó».

També et pot interessar...