▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Antonio David Flores reacciona davant el moviment de Rocío Carrasco

El pare de Rocío Flores se sent menyspreat pels mitjans de comunicació

Antonio David Flores està ferit de mort. I és que són molts els experts que asseguren que no podrà recuperar-se mai. Així i tot, la seva exdona li ha donat el cop definitiu.

Rocío Carrasco gravarà una segona temporada de la polèmica docu-sèrie. En aquesta ocasió, deixarà de costat al pare dels seus fills. Però, inevitablement, totes les mirades estaran posades en ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alguns periodistes de Telecinco garanteixen que, els nous capítols, són demolidors. La família Mohedano ha col·laborat amb el suposat botxí per convertir la vida de Rociíto en un infern.

Així, gran part de l'audiència el considera responsable de la traïció. I per aquest motiu, la pressió mediàtica és més insuportable que mai.

Ara l'antic col·laborador de 'Sálvame' està en parador desconegut. Però, tot fa pensar que es refugia en la seva llar malaguenya, encara que cap reporter li veu des de fa molt de temps.

Les revistes del cor han fet front comú. Cap vol donar-li veu, i totes consideren que ha d'estar retirat dels mitjans durant una etapa. A més, els programes de ràdio i televisió han seguit la mateixa estratègia.

Antonio David ja ha parlat durant més de dues dècades, i ara li toca el torn a la mare dels seus petits. D'altra banda, el seu equip jurídic està molt atent a totes les informacions i han amenaçat d'interposar demandes milionàries.

Mentrestant, el «ser» es troba ansiós que arribi el seu moment. Adverteix que tot el que s'està explicant és mentida, i que es prendrà la revenja quan sigui possible.

El periodista Saül Ortiz ha descobert els seus pròxims passos. Segons escriu al diari 'ABC', després de l'últim cop de Carrasco, ha canviat la seva estratègia.

El pare de Rocío Flores protagonitza una desavinença amb la premsa

L'exgendre de la Jurado sempre ha estat molt amable amb la premsa. I és que és conscient de la importància del poder que tenen els mitjans. Així que, mai ha tingut una mala reacció amb els reporters.

No obstant això, la pressió és cada vegada més poderosa, i alguns dels seus aliats s'han passat al bàndol contrari. Per aquest motiu, el seu comportament ha fet un gir de 180 graus.

Un equip de paparazzis s'ha traslladat fins a les portes del seu domicili. Pel fet que feia molt de temps que ningú el veia, volien comprovar si continuava vivint allà.

En les últimes setmanes s'ha especulat amb un possible canvi de casa. Semblaria que el col·laborador estava buscant un nou refugi que estigués més allunyat de la tempesta mediàtica.

Rocío Flores no va trigar a desmentir la notícia. Per tant, hi ha hagut un error, i el senyor Flores continua vivint en el mateix lloc. Just allà és on ha protagonitzat un nou escàndol.

Per primera vegada ha reaccionat d'una manera desafortunada. No ha contestat a les preguntes que li estaven fent, i ha sigut força tallant. Així tot, fa pensar que no està disposat a ser amable sense diners pel mig.

A més que és conscient que, tots els periodistes, estan contribuint al seu exili mediàtic. Només tornarà del seu retir si val la pena. Així que, donar declaracions de forma gratuïta ja no entra en els seus plans.

Els problemes judicials als quals ha de fer front són cada vegada més asfixiants. Seguint les últimes notícies, podria anar a la presó per un suposat delicte d'aixecament de béns.

L'aventura televisiva de Rocío encara no ha acabat. Per aquesta raó, el responsable del seu infern podria no tenir temps de donar resposta a les acusacions.

Però, hi ha la possibilitat que el jutge dicti sentència. La nova reina del feminisme serà l'encarregada de donar publicitat a aquest, i ningú està interessat en la reacció del seu exmarit.

Mentrestant, Olga Moreno continua la seva experiència a Hondures. De moment, és el suport econòmic de la seva família. Encara que, els especialistes no li auguren un bon futur.

La seva participació a 'Supervivientes' està sent bastant rellevant. D'altra banda, el problema és que Rociíto continuarà treballant en Telecinco. Així que, el seu rival haurà d'abandonar la cadena per la porta de darrere.

A més, segons informa Saül Ortiz, Flores està molt indignat per la seva situació mediàtica. Per tant, aquesta seria la raó del seu últim escàndol amb els mitjans.


Comentaris

envia el comentari