Chanel Terrero i la seva parella

Bastian Iglesias, el xicot de Chanel que amaga la seva família per guanyar diners

Bastian Iglesias manté una relació sentimental amb Chanel Terrero

Bastian Iglesias, el polifacètic artista que li ha robat el cor a Chanel Terrero, s'ha convertit en una de les cares més perseguides. La cantant no vol parlar de la seva vida privada, però és inevitable que la premsa posi cara al seu futur marit. Segons ha sortit publicat, la relació és més que estable, fa molt de temps que estan junts i gaudeixen d'una confiança estupenda.

Bastian Iglesias ha treballat al teatre, de fet va conèixer Chanel a sobre dels escenaris i des de llavors no s'han separat. Hi ha la possibilitat que la parella hagi començat la seva relació després d' haver compartit feina al musical de 'El Rey León'. Tots dos han col·laborat a l'espectacle i és més que probable que fos l'inici de la seva història d'amor.

Bastian Iglesias
Bastian Iglesias treballa al món de la música | INSTAGRAM (@AFKAR_IM)

Bastian s'ha canviat els seus cognoms per despertar l'atenció del públic, amaga la família per guanyar més diners gràcies al seu talent. De vegades es presenta com Afkar, el seu nom artístic, encara que la majoria de vegades només modifica el seu cognom. Ha substituït Iglesias per Afkarte perquè considera que els crítics el tindran més en compte si es converteix en una cara diferent.

Bastian gaudeix d'una dilatada trajectòria professional, tot i que les últimes setmanes se'l coneix per ser la parella de Chanel Terrero. L'artista ha triomfat a Eurovisió 2022 i els experts li han recomanat que aprofiti per treure profit del moment. Les millors marques es barallen per treballar-hi i té sobre la taula contractes molt suculents.

Chanel és conscient que la fama no només genera coses bones, també té un costat negatiu que no ha trigat a arribar. El programa 'Socialité' va emetre unes imatges d'un altercat que va patir la cantant després d'arribar d'Itàlia. Un dels seus fans s'hi va acostar amb una pistola i va intentar boicotejar el concert que va fer a Madrid.

Bastian Iglesias guarda grans secrets

Bastian ha seduït els productors del moment, però s'ha avançat a les necessitats del mercat per no quedar obsolet. És empresari i ha produït espectacles molt interessants, ja que té capacitat suficient per eclipsar qualsevol que estigui al seu costat. La premsa està seguint els seus passos de prop, però cap periodista ha esbrinat res fosc.

Chanel Terrero al programa La Noche D
Bastian va conèixer Chanel treballant   | RTVE

Iglesias té molt interès en que no surti el seu gran secret: viu a Coslada, un barri madrileny que és a l'abast de tothom. Qualsevol pot anar a visitar-lo i vet aquí el perill, ja que no vol que els paparazzis el localitzin. Ha treballat molt dur per ser un artista envejable i no vol que la seva trajectòria personal enterboleixi els èxits que ha aconseguit en el passat.

Chanel va ocupar els titulars de tots els mitjans perquè li va fer un petó a una de les ballarines i tots pensaven que era la seva parella. Tot i això, la representant d'Espanya a Eurovisió 2022 ja està enamorada. Podria guanyar diners venent la seva història d'amor, però no té cap interès a convertir-se en una cara habitual dels platós de televisió.

Bastian Iglesias gaudeix d'una posició privilegiada

Bastian pot presumir d'haver triomfat en tots els seus projectes, com ara quan es va proposar de ser presentador. També ha participat en algunes pel·lícules Disney, Frozen o Los Muppets són les més conegudes, però n'hi ha moltes altres. Compon música i sent passió pel món de l'espectacle, és el company perfecte per a Chanel.

Chanel Terrero s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor perquè sempre té un somriure preparat per a tots els reporters. No se sent còmoda parlant de la seva vida, però tampoc no amaga res perquè sap que acabarà sortint. Ha estat parella de Víctor Elías, el popular actor de la sèrie 'Los Serrano', i actualment gaudeix d'una relació fantàstica amb ell.