Belén Esteban surt en defensa de Mila i demana la seva salvació a 'GH VIP'

Demana que s'expulsi a Dinio, ja que espera que la seva companya pugui formar un fort equip amb Adara

Belén Esteban i Mila Ximénez
Belén Esteban demana que se salvi a Mila de la nominació | CatalunyaDiari.cat

Belén Esteban ha estat des d'un principi una de les companyes de 'Sálvame', més crítiques amb el concurs de Mila Ximénez a 'GH VIP 7'. L'Esteban mai ha tingut problemes en dir el que pensa i, quan no li ha agradat l'actitud de la seva companya de feina, ho ha dit sense tenir pèls a la llengua.

Ara bé, l'Esteban també es caracteritza per ser una lleial amiga i, si veu una injustícia, es posiciona sempre en contra d'ella. Davant això, la considerada princesa del poble ha sortit en defensa de Ximénez després de la suposada traïció de Kiko Jiménez i El Cejas, que la van nominar a l'esquena malgrat la bona relació que mantenien des d'un principi.

 

El que no pot ser és que et quedis callat davant una traïció, diu l'Esteban

En aquest sentit, l'Esteban ha explicat a 'Sálvame' que: «El que no pot ser és que et quedis callat davant una traïció, defenc a Mila pel que li han fet». Després d'aquesta declaració d'intencions, l'Esteban no ha dubtat en encetar una campanya amb l'objectiu de salvar a Ximénez de l'expulsió aquesta setmana. De la mateixa manera, demana que s'expulsi a Dinio, ja que espera que la seva companya pugui formar un fort equip amb Adara i, per què no, entre les dues fer fora del concurs a Kiko. Es compliran els desitjos de l'Esteban? Aquest dijous sabrem totes les respostes.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari