El canvi radical de Denise Maestre de la sèrie 'Aquí no hay quien viva'

L'actriu que va interpretar Candela a 'ANHQV' ara es dedica de ple al fitness

'Aquí no hi ha qui viva' és una de les sèries que més ha calat en els espectadors, una icona de la televisió. La ficció, que es va estrenar l'any 2003, va acollir un gran flux d'espectadors a Antena 3 i el seu record s'ha mantingut viu gràcies a les reposicions que anys després ha ofert Neox.

La catalana Denise Maestre protagonitza un canvi radical

Molts actors van passar per 'Aquí no hay quien viva', algun d'ells encara continuen a 'La que se avecina', i d'altres han iniciat nous projectes en el cinema o en altres sèries. A banda d'aquests que han apostat per continuar amb la seva carrera artística, també hi ha d'altres que l'han aparcat com és el cas de la catalana Denise Maestre, que va interpretar Candela, una jove adolescent que tenia enamorat a 'Josemi' (Eduardo García). L'actriu catalana ha sorprès a tothom pel seu espectacular canvi físic, amb un cos molt musculat. Maestre sembla que ha aparcat la interpretació i s'ha endinsat en el món del fitness.

 

Denise Maestre canvia les càmeres pel gimnàs

La catalana va participar en altres sèries de televisió, com a 'Física o Química', 'La Pecera d'Eva' o 'Cuéntame como pasó', però ara es dedica de ple al món del fitness, en concret al fitboxing, una disciplina que barreja el fitness i la boxa. Ella mateixa ha donat mostres de la seva evolució física en el seu compte d'Instagram, lluint orgullosa un cos fet a base de moltes hores de treball.

 

També et pot interessar...