Carlota Corredera i el seu home, Carlos de la Maza, en un photocall

Carlos de la Maza, marit de Carlota Corredera, de nou al punt de mira

Carlos de la Maza ha estat acusat d'una cosa força greu

Carlos de la Maza, tècnic de so de Telecinco, va saltar a la fama després de començar una relació sentimental amb la presentadora Carlota Corredera. Coneix de prop el funcionament del món de l'espectacle i treballa molt de temps darrere de les càmeres. No vol fer negoci a la premsa del cor, és força discret i no ha concedit mai cap entrevista.

El càmera s'ha convertit en protagonista involuntari de grans escàndols arran dels últims moviments de la seva dona. La periodista gallega s'ha posicionat al costat de Rocío Carrasco a la guerra que ha emprès contra Antonio David Flores, el seu exmarit. Les xarxes socials s'han mobilitzat per atacar Corredera perquè consideren que els seus moviments són completament injustos.

Carlos de la Maza
Carlos de la Maza treballa a Telecinco darrere de les càmeres. | Cedida

Carlos ha estat en boca de tots perquè algunes persones han difós rumors nocius que són completament falsos. L'acusen d'haver presenciat una presumpta violació que suposadament va succeir a l'última edició del concurs 'GranHermano'. Però el jutge encara no ha dictat sentència, així que no es pot afirmar que hi hagi cap delicte.

El marit de Carlota no té cap mena de vinculació laboral amb la productora que s'encarrega de 'Gran Hermano'. És impossible que ell estigués gravant el programa quan presumptament van passar els fets que la justícia analitza al detall. Queda clar que el tècnic de so ha esdevingut una víctima col·lateral de les guerres en què Corredera està immersa.

Alguns espectadors de Telecinco han utilitzat les xarxes socials per crear una plataforma anomenada «Todos contra Carlota Corredera». Està liderada per un grup de gent que només es dedica a difondre rumors falsos. No seria estrany que la comunicadora prengués accions legals contra certes afirmacions.

Carlos de la Maza, sense paraules: «Més d'un any separada»

Carlota Corredera té una filla amb el seu marit Carlos que és plenament conscient de tot el que passa fora de Telecinco. La presentadora ha de suportar que els seus detractors distribueixin informacions completament falses. Una de les últimes coses que han assegurat és que Corredera ha decidit divorciar-se en secret, però no és veritat.

Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies
Carlota Corredera està passant un moment mediàtic complicat. | Mediaset

La plataforma «Todos contra Carlota» ha escrit un missatge als seus seguidors que ha tornat a situar Maza al punt de mira. «Fonts molt properes a Corredera em confirmen de manera irrefutable que fa més d'un any que està separada del seu marit». Aquest grup de gent ha fet un pas més enllà i garanteix que el divorci està motivat «per terceres persones».

Rocío Carrasco, segons l'opinió de molts experts, té part de responsabilitat en tot el que passa a la presentadora gallega. Des que la filla de Rocío Jurado va arribar a Telecinco per desemmascarar el seu exmarit Antonio David tot ha canviat. Moltes cares de la cadena estan rebent crítiques molt agressives des del moment que Rociíto va reprendre la seva vida pública.

Carlos de la Maza somriu gràcies a Carlota: »La meva gran sort»

Carlota Corredera continuarà donant la seva opinió i fent ús de la seva llibertat, ja que no està disposada a renunciar als seus drets. Aquesta és una de les raons per les quals continua publicant fotografies amb el seu marit a les xarxes socials. Recentment ha penjat una imatge emotiva que ha estat aplaudida per tots els seus amics.

La periodista resumeix el seu marit com «el meu amor, el meu company, la meva xarxa, el meu còmplice, el meu refugi, el meu bàlsam i la meva sort més gran». És evident que el matrimoni no travessa cap crisi, tot són rumors difosos per les xarxes socials.