Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera anuncia que algú de 'Sálvame' ha mort i l'equip es trenca

'Sálvame' ha perdut un dels seus membres i ha estat Carlota Corredera qui ho ha anunciat

Carlota Corredera ha anunciat una trista pèrdua per als col·laboradors de 'Sálvame'.

Algú que ha format part de l'equip durant molt de temps ha mort després d'una llarga i discreta malaltia. Segons ha donat a entendre la gallega, molt poca gent sabia que aquesta persona no estava bé.

Carlota Corredera, visiblement afectada, ha anunciat que Julián García Flores, un professional que treballava darrere de les càmeres ha mort. Segons les xarxes, era tècnic de so i realitzador d'alguns programes força importants. Els directors de 'Sálvame' li han fet un homenatge amb una fotografia seva a la pantalla central del plató.

Carlota Corredera
Carlota Corredera ha anunciat que algú molt estimat a 'Sálvame' ha mort. | Mediaset

Carlota Corredera té un temperament fort i tothom pensa que el seu comportament fora de càmeres deixa molt a desitjar. Tot i això, la presentadora té una relació estupenda amb tots els membres del programa i mai ha tingut una topada amb ningú. Aquesta és una de les raons per les quals la mort de Julián García Flores l'ha afectat tant.

La presentadora ha comunicat la notícia, però no ha donat gaires detalls per protegir la intimitat del seu estimat company. Ella desconeixia la situació, motiu pel qual s'ha quedat sense alè quan se n'ha assabentat. La resta de col·laboradors de 'Sálvame' s'han fos en un aplaudiment sonor per demostrar el seu suport cap als familiars de Julián.

Tots els col·laboradors de Telecinco coincideixen en alguna cosa: Mila Ximénez era una de les grans protagonistes de la premsa del cor. L'escriptora sevillana va morir el mes de juny passat i els seus companys segueixen notant molt la seva absència. Estan massa sensibles davant de determinats cops, per això la mort de Julián els hagi impactat tant.

Carlota Corredera té un gran problema

Carlota Corredera va començar a treballar als mitjans de comunicació sent redactora i, a poc a poc, va anar demostrant que tenia força talent. Segons ha sortit publicat, té problemes amb alguns dels seus companys, com ara Jorge Javier Vázquez. No obstant això, fonts properes asseguren que la presentadora no ha patit mai cap topada amb ningú.

La presentadora entén perfectament el funcionament del món de l'espectacle, ja que ella ha començat des de baix. Aquesta és la raó per la qual participa en determinats escàndols, però el seu caràcter realment no és tan vehement com vol donar a entendre. Els col·laboradors de 'Sálvame' asseguren que la gallea és una persona sensible que sempre està disposada a ajudar.

Carlota Corredera mai no ha comptat amb l'afecte del públic, ja que l'audiència considera que és massa seriosa. Aquesta situació ha empitjorat des que va decidir posar-se al capdavant del documental que Rocío Carrasco ha protagonitzat a Telecinco. Les xarxes socials l'acusen de ser «una dictadora» i una «feminista selectiva».

Carlota Corredera ho confessa: «La fi d'una era»

Carlota Corredera i la resta de col·laboradors s'han quedat gelats. La mort de Julián García Flores, un dels operaris de Telecinco, ha remogut molts sentiments.

Fa sis mesos Mila Ximénez se'n va anar per sempre i aquesta pèrdua va deixar sense alè tots els seus companys. Corredera gaudia d'una relació especial amb ella, per això ha estat tan afectada.

Mila Ximénez
Mila Ximénez va morir el juny passat i la seva mort ha deixat empremta a Telecinco. | GTRES

Corredera va assegurar que la mort de Mila era «la fi d'una era» i no s'equivocava. Al cap de poc temps de morir 'Sálvame'va començar a perdre audiència i des de llavors ja no té tant èxit com abans. Això ha fet que tots els tertulians s'uneixin per tirar endavant el programa i tornar a brillar amb força.