Primer pla de Carme Chaparro

Carme Chaparro, la reportera malalta a qui van segrestar el marit

Carme Chaparro va patir un terrible episodi familiar que ara ha sortit a la llum

Carme Chaparro és una reconeguda periodista de Telecinco que sempre ha intentat mantenir al marge la seva vida privada. Molta informació sobre la periodista és desconeguda per al públic general. Chaparro té una relació amb Bernabé Domínguez, company de feina, amb qui conviu des de fa anys. La periodista i presentadora i el càmera de televisió es van conèixer treballant al funeral de Lady Di, el setembre del 1997.

Des d'aquell moment, la relació estrictament laboral es va anar convertint en personal, fins que l'afecte els va unir en una relació d'amor. Avui en dia, la parella té dues filles: Laia, nascuda el 2011, i Emma, el 2013. Això sí, de moment no tenen pensat passar per l'altar. Actualment, la parella continua compartint lloc de treball a la televisió, ja que Bernabé es dedica a enregistrar els esdeveniments esportius per al Grup Mediaset.

El marit de Carme Chaparro va ser segrestat a Iugoslàvia

Tot i que tots dos són molt feliços, hi va haver un episodi que va fer patir la periodista de Mediaset. El seu marit va ser segrestat a Iugoslàvia, un fet de què Chaparro es va assabentar a través del mateix mitjà de comunicació, per la qual cosa es va quedar en xoc. Després d'uns dies d'angoixa, però, Bernabé va ser alliberat.

Carme Chaparro i el seu marit, Bernabé Domínguez
Carme Chaparro i el seu marit, Bernabé Domínguez | GTRES

L'incident de Chaparro amb un cadàver quan debutava a Telecinco

A Carme Chaparro li ha passat de tot a la professió. Quan era reportera, cobria un accident de trànsit quan a un dels cadàvers li va explotar la bufeta. Ella mateix explicava que va ser de les primeres coses que va fer a Telecinco, i que va succeir tan bon punt els cadàvers van ser excarcerats del vehicle, abans que fossin coberts amb una manta. «Em vaig quedar congelada, vaig veure com explotava i sortia un raig», revelava, però va assumir que aquest era un fet normal per la pressió dels gasos en combustió.

Per si no n'hi hagués prou, Carme Chaparro pateix la síndrome de Ménière, que li provoca sordesa en una oïda, encara que mai l'ha limitat, tal com explicava a 'Lecturas'. En concret, segons el seu relat, a l'orella dreta hi té una sordesa important de diversos graus, que fa que «amb les transmissions electròniques, com les del telèfon o l'audiòfon em costa molt entendre el que m'estan dient». «Però me'l canvio a l'esquerra i ja està», reblava.

Tot i això, Chaparro explicava que viu acompanyada «d'un xiulet constant, com una emissió en alta freqüència, que de dia és suportable i de nit no tant». Si més no, assumeix la patologia, la manca d'audició a la dreta i el poc remei que hi pot posar. «Jo mai escolto el silenci, sempre hi és el xiulet i són coses amb què he après a conviure», confessava.

Carme Chaparro sofreix sordera
Carme Chaparro sofreix sordera | GTRES

Carme Chaparro, una periodista tot terreny

Després de diversos anys desenvolupant la seva carrera a mitjans locals, el 1997 va passar a formar part de l'equip d''Informatius Telecinco' a Catalunya com a reportera. Un any després, es va convertir en la presentadora i editora del mitjà. Així, va cobrir esdeveniments claus com les eleccions autonòmiques i també va ser moderadora d'alguns debats polítics.

A partir del 2001, Chaparro va presentar 'Informatius Telecinco', i el 2004 va passar a editar, a més de presentar, els 'Informatius Telecinco Cap de Setmana'. Entre els espais que va presentar hi ha els atemptats de l'11-M o la boda reial entre Felip de Borbó i Letizia Ortiz, entre d'altres.

Després de dotze anys, es va posar al capdavant de 'Noticias Cuatro', i més tard va presentar 'Cuatro al dia'. Després d'una aturada, el 2020 va tornar a Telecinco per conduir el docu-reality 'Mujeres al poder'. A més, també compagina aquesta feina amb col·laboracions a 'Yo Mujer' i 'Mujer Hoy'.