Chari Lojo

Chari Lojo, exconcursant de GH, apareix molt canviada en unes fotografies

És famosa per haver concursat en tres 'reality' diferents de Telecinco

Chari Lojo és una de les participants que més es recorda de la passada edició número 12 de Gran Hermano. Lojo segueix sent famosa, sobretot per les seves xarxes socials:  té més de 38.000 seguidors a Instagram, on és molt activa compartint el seu dia a dia.

El passat diumenge 14 de juliol, l'andalusa va publicar dues fotografies,  en les quals lluïa un aspecte molt diferent del que els seus fans estaven acostumats. Es tracten d'unes fotos fetes a la discoteca 'Offside' de Cadis, on sembla que porta treballant ja fa un temps.

Recorre constantment al 'Photoshop'

La cara de l'exconcursant sembla que és diferent  de la cara que es pot observar a la resta de fotografies que Chari havia penjat en altres ocasions. Això podria ser causat pel maquillatge, el  canvi d'il·luminació, o fins i tot l'edició digital  de les imatges, a les quals hi recorre constantment.

Tot i les possibles explicacions que es podrien haver donat d'aquests fets, els seus seguidors han optat directament per la versió que implica la cirurgia estètica. Molts dels comentaris que han publicat els seus fans feien referència al seu nou possible aspecte.

La reacció dels seus fans

«Què t'has fet a la cara?Sembles Leticia Sabater, uf, que malament», «estàs guapa, però no sembles tu a les fotografies» o «estàs molt estranya, Chari, irrecognoscible, què t'has fet?» són alguns dels comentaris que han fet els seus fans sobre el seu aspecte físic.

En una segona fotografia que va publicar va ser criticada per nombroses persones que van detectar l'ús de retocs fotogràfics a la imatge. L'exconcursant de GH ja havia estat criticada en ocasions anteriors per  abusar d'aquests recursos visuals. Una de les seves seguidores comentava: «Si utilitzes algun programa o aplicació per a estrènyer-te la cintura, hauries d'haver-te retocat els braços també. No veus que no corresponen als teus? Semblen els de Hulk Hogan». 

Una altra seguidora també li donava consells: «Si et rebregues la cintura amb el 'Photoshop' redueix també els braços, que quan rebregues la cintura, deformes el braç, dona, que es nota de 20 quilòmetres el retoc. No sóc 'hater', és un consell».

Chari Lojo ha participat en diversos programes de Telecinco, tot i que va saltar a la fama a partir de 'GH 12'. També va participar a 'Gran Hermano: El Reencuentro' i a la tercera edició de 'GH VIP'. Tot i això, ha passat per programes com 'Sálvame Deluxe', 'Cámbiame Premium' o fent de col·laboradora en el mateix plató de GH.

També et pot interessar...