Emma García plorant a un plató de Telecinco.

Emma García i el fill secret que amaga des de fa anys dins de Telecinco

Carmen Borrego té un secret que Emma García sap

Emma García és una de les presentadores més respectades de Telecinco. De fet, és una de les poques que no té enemics a la cadena. Segons ha sortit publicat, la conductora de 'Viva la vida' té molt bona relació amb Paolo Vasile, el conseller delegat de Mediaset España.

Hi ha qui assegura que està bastant protegida, però realment s'ha guanyat aquest lloc tan privilegiat gràcies al talent que té.

Emma García fa molts anys que treballa amb una persona que té un vincle molt estret amb la família Campos. Parlem de José María Almoguera, que per a molts és el fill secret de la col·laboradora Carmen Borrego.

El jove no es vol aprofitar de la fama de ningú i no se sent còmode treballant davant de les càmeres, per això és tan discret.

Emma García i el seu marit, Aitor Senar
Emma García i el seu marit, Aitor Senar, mai han protagonitzat cap escàndol | Europa Press

Emma va cometre un error que li està passant factura: durant una emissió de 'Viva la vida', va revelar que José María treballava a Telecinco. Les paraules de la presentadora van donar a entendre que tenia un tracte bastant cordial amb ell, però no va entrar en detalls.

El fill secret de Carmen Borrego ho deixarà de ser d'aquí a poc, ja que s'ha filtrat una informació sobre ell que fins ara es desconeixia.

Emma García es va quedar molt sorpresa en veure que una revista del cor molt coneguda va publicar que el fill de Carmen passarà per l'altar molt aviat. Tot fa pensar que serà protagonista de massa notícies, situació que el fa sentir incòmode. Ha tingut moltes oportunitats de saltar a la fama, però està més a gust en segon pla.

Emma García va revelar el secret de José María

Emma García sempre s'ha caracteritzat per ser bastant sincera, per això no ha tingut cap problema a admetre el que pensa de Carmen Borrego.

Reconeix que treballar amb la col·laboradora és més complicat del que sembla, però l'ha acabat estimant més que ningú. En un intent d'afalagar-la, va parlar de José María Almoguera, i el públic va descobrir la identitat del jove.

Muntatge de Carmen Borrego i José Maria
Camen Borrego mai ha parlat de José María Almoguera | Catalunya Diari

García no ha sigut l'única persona que ha esmentat el noi públicament; Terelu Campos també ho va fer. La presentadora de 'Sálvame Lemon Tea' va assegurar que és atractiu i molt responsable. D'aquí a poc, els seguidors de la família Campos podran posar cara al jove, perquè es casa amb la seva nòvia.

La comunicadora triomfa al programa 'Viva la vida' i ha aconseguit que l'espai assoleixi unes dades d'audiència fabuloses. Té una connexió molt especial amb el públic, ja que fa molt de temps que treballa a Telecinco. És una de les cares més estimades de la cadena i, pel que sembla, Paolo Vasile ho té en compte.

Emma García té bona relació amb les Campos

La basca té molt de caràcter i no deixa que ningú la trepitgi mentre presenta 'Viva la vida', per això més d'una vegada ha xocat amb Carmen Borrego. Quan la col·laboradora va aterrar a l'esmentat espai televisiu, tenia molt poca experiència, i va cometre errors bastant seriosos. No obstant això, gràcies a la presentadora va aprendre a ser més prudent, i actualment triomfa a 'Sálvame'.

Emma García coneix perfectament el fill de Carmen Borrego, perquè el jove fa molt de temps que treballa amb ella. Sap que és una persona discreta, per això amaga la seva identitat i no dona cap dada que el pugui comprometre. Tot i això, aquest anonimat està a punt d'acabar-se, perquè un grup de periodistes ha descobert que es casa d'aquí a poc

Carmen Borrego serà padrina de la boda de José María, un esdeveniment que ocuparà les pàgines de les millors revistes. Serà la gran oportunitat de María Teresa Campos per a demostrar que la família continua sent un clan icònic dins la crònica social.

Recordem que havien perdut pes, però de mica en mica tornen a protagonitzar enrenous de primer ordre.